inima-bucovinei

Fie ca te-ai nascut si ai crescut in Bucovina, fie ca esti din alta zona a tarii, acesta regiune continua sa uimeasca o multime de oameni prin peisajele superbe care descriu Tara Fagilor. Daca te-ai nascut in Bucovina dar te afli departe de casa, cu siguranta iti doresti sa te intorci acasa, sa vezi meleagurile care ti-au incantat copilaria si sufletul.

Nu numai cei care vin din alte regiuni ale Romaniei sau a lumii pot fi numiti turisti, ci si populatia locala. De ce? Pentru ca Bucovina ofera continuu zone noi care asteapta sa fie exploatate de oameni din imprejurimi si nu numai.

De ce este Bucovina o zona turistica atat de mare? Pentru ca aici se intalnesc cele mai importante monumente arhitecturale din domeniul religiei si pentru ca fiecare loc de aici ofera un colt de rai unde oamenii isi pot trage sufletul si se pot deconecta de la grijile cotidiene. Cel mai mare atu al Bucovinei consta, bineinteles, in manastirile- multe dintre ele apartin UNESCO- de o valoare inestimabila, atat spirituala cat si economica. Bucovina este o zona turistica potrivita oricarui vizitator: de la cei religiosi, la iubitori de munte sau cei care pur si simplu iubesc mancarurile locale.

Cazare in Bucovina

Ei bine, daca te decizi sa vii sa vezi Tara Fagilor, atunci trebuie sa te interesezi si de ofertele de cazare din zona. Cel mai bine pentru tine ar fi sa te cazezi intr-o pensiune, undeva in centrul regiunii, astfel incat sa ai posibilitatea sa ajungi cat mai usor in toate zonele turistice cu o importanta uimitoare in cultura romaneasca. Una din cele mai potrivite variante de cazare este si Pensiunea Inima Bucovinei, din localitatea Frasin.

Asezata la baza padurii, pensiunea Inima Bucovinei, ofera turistilor posibilitatea cazarii intr-un mediu natural, fiind o constructie care se imbina in mod placut cu mediul inconjurator. Una din cele mai mari avantaje ale acestei pensiuni consta in disponibilitatea infrastructurii din zona: se afla la numai 30 de minute de mers cu masina fata de municipiul Suceava. De asemenea, distantele pana la cele mai importante obiective turistice le gasesti pe www.inimabucovinei.ro. Tot pe pagina web a Pensiunii Bucovina vei gasi care sunt cele mai importante obiective turistice, dar si care sunt preturile de cazare.

Ofertele de cazare oferite de cei de la Inima Bucovinei sunt accesibile pentru fiecare turist, aici fiind disponibile 10 camere duble si un apartament mare. In functie de preferintele tale, iti poti alege cel mai potrivit pachet, iar pensiunea Inima Bucovinei iti va oferi cele mai bune conditii pentru ca tu sa te simti bine.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *