activistiactivisti

Activismul celebritatilor nu este un lucru nou la Hollywood; acest lucru se intampla mai mult datorita faptului ca oamenii din fata camerelor de luat vederi obisnuiesc si tind sa faca declaratii in fata lumii referitoare la ceea ce cred ca va putea fi urmat de  fani si de diversele media. Uneori, poate fi foarte enervant sa fii urmarit de fani peste tot si de diversele surse de media. Oricum, drepturile animalelor  este un domeniu in care celebritatile au fost implicate de mai dedemult  si drept urmare s-a rezultat in demersuri mari inspre protectia animalelor potrivit cu site-ul web oficial al organizatiei PETA.

Dennis Rodman

Potrivit cu Furisdead.com, Dennis Rodman a fost prima celebritate masculina care a pozat pentru campania PETA cunoscuta drept „Rather Go Naked Than Wear Fur”. Reclama le spune barbatilor sa se simta confortabili in propria piele si sa se gandeasca la a se imbraca in haine normale decat a imbraca diferite blanuri veritabile de animale. Reclama a fost filmata in luna ecembrie 20015 si potrivit cu PETA, Dennis Rodman a fost activ in ultimii 5 ani in cresterea constiintei si donarea de bani catre PETA tocmai pentru a ajuta in lupta pentru drepturile animalelor.

Pamela Anderson

Pamela Anderson este o celebritate care a inceput pentru prima data sa lucreze cu PETA in campaniiile acestora publicitare in timpul anului 1999. Potrivit cu site-ul acestei organizatii, actrita a fost implicata cu PETA pentru a aduna fonduri si a atrage atentia asupra cruzimii asupra animalelor pentru ultimii 11 ani. Pink este o alta celebritate care a participat intr-o reclama impotriva  cruzitatii asupra animalelor inca din anul 2006. Aceasta a fost de asemenea un critic al KFC si a ajuta la organizarea unei petitii impotriva tratamentului asupra gainilor. Actrita este in mod actual implicata  in aceasta lupta impotriva purtariii blanurilor naturale cu magazine cum ar fi Vogue si altele.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *