jocuri

Daca te-ai gandit vreodata cum sa destinzi atmosfera si cum sa incluzi pe toata lumea in jos si in cadrul festivitatilor de la ziua copilului tau, atunci un joc de genul Adevar sau Provocare pentru copii poate fi o excelenta modalitate prin care toata lumea se va amuza si nu va ramane exclusa. Daca ai angajat niste animatori de petreceri de pe site-ul ParadisulPersonajelor.ro, atunci ai putea sa le recomanzi chiar personajelor sa initieze acest joc frumos in timpul petrecerii copiilor. Cei mici vor fi mult mai receptivi la acesti animatori costumati.

Reguli pentru jocul Adevar sau Provocare

Adevar sau Provocare  este unul dintre cele mai iubite si amuzante jocuri pentru o petrecere iar faptul ca este mai cunoscut a fi jucat in cadrul evenimentelor si reuniunilor celor mari, nu trebuie sa te impiedice sa il initiezi in cadrul petrecerilor juniorilor. Pentru ca intr-adevar intrebarile si provocarile care vor fi puse sunt mai greu de gasit, este mai bine sa te inspiri din urmatoarele idei pentru reusita jocului.

Oricum, trebuie sa stii ca intrebarile, dar si provocarile, trebuie sa fie amuzante, placute, simple si sa nu faca pe cineva sa se simta jignit sau umilit. Si persoana care trebuie sa dea raspuns la intrebari sau sa indeplineasca o provocare trebuie sa se simta bine si sa se distreze in permanenta.

Idei de intebari pentru joc

  • „Daca ai ramane pe o insula pustie impreuna cu doar o singura persoana, care ar fi cea persoana pe care ai alege-o?” In felul acesta vei auzi de la copilul tau ce persoana este favorita lui si pe cine si-ar dori sa aiba aproape din toata lumea.
  • „Daca te-ai trezi intr-o zi si iti vei da seama ca esti invizibil, care ar fi primul lucru pe care l-ai face?”. In acest fel, iti vei da seama cam ce are de gand copilul tau daca ar putea sa faca lucruri nefiind vazut si iti vei da seama de caracterul lui si de ceea ce are in cap si nu iti spune exact.
  • „Daca ar fi sa primesti orice din lumea aceasta, ce anume ti-ai dori mai mult si mai mult?”. Si prin aceasta intrebare ai putea sa afli ce se afla pe lista dorintelor celui mic si astfel poate ca iti vei da si seama cam ce ai putea sa-i iei cadou cu urmatoarea ocazie.
  • „Ce iti place cel mai mult la fiecare persoana din aceasta camera?”. Acum vei avea ocazia sa afli cam ce crede copilul tau si ceilalti copii despre fiecare persoana apropiata lui.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *