celebritati

O parte din fisa postului celebritatilor este ca trebuie sa isi mentina mereu aspectul fizic cat mai placut, insa nicio suma de bani nu poate opri procesul de imbatranire, ce intervine in mod natural. In timp ce multe staruri au fost inzestrate cu o frumusete naturala cu gene bune care accepta cu naturalete ridurile sau firele de par alb, alte vedete nu pot fi asa de norocoase.

Multe din cazurile care le vom prezenta sunt cauza a unui stil de viiata nesanatos, cum ar fi consumul excesiv de droguri sau de alcool, chirurgie plastica sau pur si simplu ghinion.

Mickey Rourke- a anilor 80 era extrem de frumos. Acesta a luat o pauza de pe marile ecrane pentru a urma o carieraa in box. Acest lucru a lasat urme adanci pe fata lui, deoarece a fost nevoit sa-si faca cateva interventii de reconstructie a fetei.

Lil Kim- Rapper-ita legendara obisnuia sa incendieze lucrurile pe covorul rosu la ficare aparitie a sa. Dar oare de ce acest lucru nu se mai intampla? Lil Kim a fost intotdeauna precauta atunci cand era vorba de look-ul ei, dar se pare ca si-a pus increderea prea mult in chirugul sau plastic.

Lindsay Lohan– aceasta fata petrecareata a fost una din cele mai frumoase actrite tinere de la Hollywood, asta pana cand abuzul excesiv de alcool si droguri au impins-o intr-o clinica de dezalcolizare, dar si in inchisoare. Cu toate ca are numai 28 de ani, Lindsey arata ca un dependent de varsta mijlocie.

Meg Ryan– Considerata a fi centrul comediilor romantice, actrita Meg Ryan a fost odata cea mai adorata blonda pe care Hollywood-ul a oferit-o. Din pacate, aceasta s-a bazat atat de mult pe chirurga plastica, incat acum este aproape de nerecunoscut.

Brendan Fraser– a fost un adevart idol pentre fetele din perioada in care acesta era George of the Jungle. Starul filmului Mumia si-a cam schimbat fata, multe tinere indreptandu-si privirile in alta parte…si nu este de mirat de ce.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *