Originar din Africa, genetul este foarte jucaus si activ. Acesta poate fi un animal de companie grozav pentru oamenii carora le plac animalele independente. Genetul arata ca o incrucisare intre o pisica, un raton si un copoi. Acestia sunt considerati a fi niste animale exotice, oricum, asadar nu vei putea deveni capabil sa il tii in loc pentru mult timp. De vreme ce sunt atat de jucause si de singuratice, acest tip de animale tinde sa fie in largul lor mai mult in locuintele persoanelor singure  unde sunt singurele animale de companie.

Magarusii in miniatura. Acestia sunt atat de adorabili si de pufosi, insa nu sunt cu siguranta pentru cei mai slabi de inima. Nu vei putea avea doar un singur mini magarus  sau altfel se va simti destul de singur, asadar cumpararea acestui tip de animal necesita sa iti cumperi cel putin doi din aceeasi specie. In ciuda faptului ca este in miniatura fata de un magar adevarat, cel in miniatura are cel putin un metru inaltime si cantareste pana la 137 de kilograme. Oricum, acestia sunt grozavi cu copiii si nu oricine poate spune ca detine un mini magarus in curtea din spate sau in gospodarie.

Capra de talie mica. Ca tot veni vorba de animalele in miniatura, caprele mici sunt amuzante, insa sunt foarte greu de intretinut. Acestea sunt foarte mici, insa pot fi atat de zgomotoase. Caprele se simt cel mai bine atunci cand sunt mai mult de una. Le poti lasa sa zburde libere daca ai suficient spatiu, altfel asigura-te ca ai suficienta iarba si fan sau frunze pentru ca aceste animale sa rumege. Acestea sunt niste experte in ale evadarilor, asadar orice structura construita pentru o capra trebuie sa fie foarte rezistenta.

Kinkajou este un animal cu o reputatie nu prea buna din partea proprietarilor sai celebritati, insa sunt de fapt niste animale suficient de linistite. Acestora nu le plac culorile prea puternice sau multimile de oameni, asadar este mai bine sa iti lasi animalutul acasa atunci cand mergi la bar sau la cumparaturi.

Blogger: Cezara I.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *