videochatvideochat

Sa nu va mire aceasta treaba deoarece multa lume lucreaza in videochat si prospera pe meritate tot datorita ambitiei si a dorintei pe care o are pentru castiguri din ce in ce mai mari in domeniu. Nicaieri altundeva nu am mai intalnit ca cineva sa poata castiga atat de repede si atat de mult decat mergand la un studio de videochat dupa un anunt de „angajari videochat in Bucuresti”.

Haideti sa va spun care este treaba. Am o prietena cu care am facut facultatea in zona noastra, a Moldovei, si acum ca am terminat cu aceste zile zbuciumate de facultate, am decis  sa dam si la master. Eu am ramas in zona, prietena mea draga a dezertat tocmai in Bucuresti, spunandu-mi ca a noastra capitala promite mult mai multe sanse de angajare dupa finalizarea studiilor, decat orice alte judete din tara.

Zis si facut. A plecat, s-a stabilit, s-a mutat in chirie si urmeaza masterul. Si normal, m-a chemat la ea inca de la inceputul experientei ei de viata acolo. Nu mai fusesem in Bucuresti pana atunci si mi-a placut asa cand am ajuns in capitala. Totul frumos, totul bine, dar ea nu era inca multumita de conditiile de trai pentru ca locuia intr-o garsoniera alaturi de o alta fata.

Asta a fost in primele cateva luni de cand a mers si s-a stabilit acolo, dar cand am vizitat-o si a doua oara, mult mai tarziu, ca nici eu nu sunt prea instarita si drumul pana la Bucuresti nu e ieftin, am descperit o cu totul alta Andra (asa se numeste ea). Acum a venit si m-a luat din autogara cu propria masina (un Audi A7 grena) iar pe drum mi-am dat seama ca nu ne mai indreptam spre fosta garsoniera, ci in cu totul alt sector.

Mi-a explicat pe drum cum ca a raspuns afirmativ la unul dintre anunturile de angajari videochat in Bucuresti imediat in saptamana in care am plecat eu de la ea. Mi-a spus cu zambetul pe buze si cu un aer nonsalant ca cei de acolo au primit-o cu caldura si au apreciat-o pentru faptul ca a vrut sa-si schimbe viata de una singura, cu propriile ei puteri. Eu am ramas putin mirata inca de la inceput de cand am vazut-o. Nu mai era aceeasi Andra modesta din punct de vedere al infatisarii fizice, si chiar si atitudinea ii era radical schimbata in bine.

Este mai curajoasa, mai hotarata si mai determinata sa-si urmeze visele decat inainte. Acum urmeaza si masterul si face si videochat in paralel, direct de la studio. Acolo are parte de conditii super, salariu si bonusuri avantajoase si a avut si masina pusa la dispozitie, pana cand si-a cumparat propria masina. Intr-adevar, inainte sa plece de la facultate, din Moldova, avea luat permisul si a mai mers de cateva ori cu masina prin zona, insa nu avea un automobil al ei, dar acum este implinita si imi place sa o vad atat de fericita.

Ah, si cand am ajuns acum la ea a doua oara si am observat toate schimbarile, nici nu a trebuit sa-mi petrec singura zilele prin Bucuresti pentru ca ar fi trebuit sa munceasca. Draga mea prietena si-a luat liber cateva zile ca sa stea cu mine si sa ma duca prin toate locurile frumoase din capitala. Asa ma mai bucur pentru ea. In sfarsit si-a luat ce dorea de la viata datorita anunturilor de angajari videochat in Bucuresti, si sfatuiesc pe toata lumea sa fie cat mai deschisa la astfel de anunturi, pentru ca fac minuni.

De admin

Un comentariu la „Anunt: Se fac angajari videochat in Bucuresti!”
  1. Ce frumos de ea, isi traieste iata la maxim. Asa speram sa ni se mai alature si multe alte fete si sa-si indeplineasca visele aici, ca si mine, ca si ea, ca si tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *