Categorii
Stiai ca? Videochat

Atractivitate in domeniul videochatului

lucky studio iasiSocietatea este mama tuturor activitatilor, care ne invata de la cum sa mergem la scoala, cum sa ne comportam si pana la cum sa ne alegem locul de munca. Unele dintre aceste activitati sunt impuse si datorita modernizarii, tehnologizarii si adaptabilitatii la nevoile umane. Poate ca este timpul sa iesim din carapace, sa ne exprimam punctele de vedere si sa renuntam la prejudecati.

De ce credem ca un loc de munca in videochat este dezagreabil?

Aceasta este o idee transpusa de cei adulti dintre noi, tocmai pentru ca in urma cu 25 de ani nu se vorbea de asa ceva, sau cel putin nu in Romania. Cu toate acestea, videochatul a existat si inca exista ca domeniu de activitate. Poate ca de cand Lucky Studio Iasi a aparut pe piata ca fiind un studio premium de videochat, valoarea femeii s-a  schimbat si implicit s-a actualizat si statusul pe care il poate avea aceasta in societate.lucky studio iasi

Nu a infirmat sau nu a confirmat cineva ca nu poti fi femeie si nu poti avea de lucru intr-un domeniu de videochat, care sa iti aduca mai multe beneficii decat un loc de munca real. Real sau virtual, videochatul aduce cele mai multe beneficii, care au in vedere bani zilnic, bonusuri chiar si in timpul in care nu esti pe chat, sfaturi, training de specialitate, o limba straina de la zero, machiaj si coafura zilnic.

O persoana apta de un loc de munca nu isi refuza sansa de a fi angajata in unul din cele mai bune studiouri de videochat din tara, cum este si Lucky Studio Iasi.

De ce sa optezi pentru un loc de munca la Lucky Studio?

Pentru ca viata iti mai da din cand in cand si pete de culoare, pe care sa le vezi mult mai intens decat le faceai pana acum. Ce sunt aceste pete de culoare? Sunt sansa unui inceput minunat, sunt o dezvoltare favorabila si implicit sunt raspunsuri pe care altii le ocolesc. Lucky Studio din Iasi iti ofera o camera doar pentru tine, in care in timpul programului tau de lucru faci ce doresti, optezi pentru chat adult sau non-adult si de altfel, spui cu voce tare ceea ce gandesti, ceea ce crezi, tocmai pentru ca ai libertate.

lucky studio iasiMulte dintre modele au ajuns aici pentru ca au gasit siguranta unui loc de munca, au gasit sansa de a invata o limba straina, au gasit un transport sigur si eficient, au gasit o familie de femei, dar si sansa unui inceput mult mai promitator, cu bani frumosi, confort, lux si ingrijire.

9 răspunsuri la “Atractivitate in domeniul videochatului”

si turele de ,lcuru cum le akegeri? mie imi plc dimienata ca stiu ca dupa am timp de tot e vreau..de exe merg la sala..la cumparturi..la flm ..etc..

plus ca de la studio e mai mijto…te aranjeaza ..e machiza..poze ai la inceput si dupa,in timpul anului..ai contract .deci e legal 100%

crek e mai ok de la studio, la lucky..si prog e lejer..til alegi tu cum vrei..dimineata, dupa amiaza sau seara..dupa cum iti este mai bn si dupa orele avute..