femeia reafemeia rea

Cu siguranta exista momente cand pana si o femeiemdrguta, de treaba si stapana pe sine, mai izbucneste intr-o criza de furie, intr-un acces de manie si incepe sa isi arate coltii si sa zgarie. Care sunt momentele care starnesc aceasta latura a femeiii din ziua de azi?

Etica muncii

Poti sa fii acea mama care face sandvisuri de dimineata pentru copiii ei care merg la scoala sau titanul in cariera care nu poate merge in directia gresita pentru ca mereu este perfectionist. Chiar daca prietenele sau colegele tale femei ar trebui sa-si suga propriul vennin si propria gelozie, probabil ca acestea nu o vor face si vor imprastia toate rautatile gratuite inspre tine pentru ca faci toate aceste mult mai bine decat ele. Ofera sfaturi despre succes, insa numai atunci cand ti se cer si evita a te lauda. Nimanui nu-i plac laudarosii si oamenii prea plini de sine.

Fetele rele

Probabil ca ar trebui sa te identifici si sa intelegi si aceasta parte a femeii de aici: unele femei sunt pur si simplu rele fara nici un motiv aparte. Acestea vor gsi mereu ceva in neregula la tine, in ciuda tuturor imperfectiunii tale perfecte. Daca ai vreo cunostinta care te barfeste sau daca esti tu acea tipa, va trebui a stii deja ca si invers este posibil, asadar incearca sa eviti aceste situatii si sa te feresti din calea barfelor. Fetele rele sunt intimidante si  de obicei nici nu prea au prietene fete.

Increderea in tine

Iubeste-te pe tine si persoana care ai devenit, insa evita aroganta si supra inganfarea au incredere in sine ca pe o adevarata boala. Femeile vor sa iasa cu alte femei care sunt ca ele si femeile de cele mai multe ori se leaga prin slabiciuni proprii. Cu cat esti prea increzatoare in tine, u atat mai intimidanta poti parea pentru celelate femei din jur. Asadar, ai grija!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *