Battlefield-4-Naval-Strike-Hovercraft_WM1DICE a dezvaluit primele screenshoturi de la continutul descarcabil, Naval Strike, ce urmeaza sa apara pentru Battlefield 4.

Continutul descarcabil vine dens si rapid pentru Battlefield 4, si acest prim expansion aduce un cvartet de noi zone de razboi in marea din sudul Chinei, impachetand in continutul sau noi arme, gadgeturi, moduri de joc si cel mai bun din toate, un hovercraft.

Toate 4 dintre harti sunt destul de predictibile, bazandu-se pe batalii pe apa, si cu aditia unui vehicul amfibiu hovercraft, asta insemnand ca jucatorii vor fi capabili sa domine atat terestru, cat si acvatic. Tactica clasica a lui Battlefield in a lansa nava sau barca cat mai aproape de tarm va functiona acum ca amenintare, lasandu-ne sa facem ravagii prin fauna insulei si sa capturam punctele cu stil real.

Satele pescarilor si un avion de pasageri prabusit vor fi la ordinea zilei pentru insulele pierdute positive tropicale, in timp ce insulele abrubte si bazele submarine vor construi majoritatea hartii Wave Breaker. Urmand aceasta pereche de harti, urmeaza Nansha Strike si Operation Mortar in alcatuirea celor 4 harti din noul continut descarcabil. Nansha Strike joaca rolul gazdei celei mai mari intenderi de oceane vazute vreodata in intermediul unei harti Battlefield, in timp ce o statiune abandonata si niste perspective voinice alcatuiesc operatiunea Mortar.

De asemeni inclus cu Naval Strike este o reimaginare a modului Titan din Battlefield 2142, cunoscut acum drept Carrier Assault. Nu sunt detalii despre Carrier Assault inca, dar modul Titan din Battlefield 2142 implica jucatorii din echipele opuse incercand sa distruga Titanul celeilalte echipe in timp ce si-l apara pe al lor.

Battlefield 4 : Naval Strike va fi disponibil la sfarsitul lui Martie pentru membrii premium. In timp ce jucatorii normali ai lui Battlefield 4 vor trebui sa astepte mai mult pentru a-l putea descarca si a se putea bucura de noul hovercraft si noile harti introduse.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *