blestemblestem

Reclamele care apar de niciunde dintr-o data sunt atat de enervante mereu cand dai de ele. Ei bine, cum sunt acelea care ne ameninta mereu cu o moarte iminenta? Foarte nasoale, in special! Aici vorbim despre legendele urbane japoneze, asadar daca sunteti pregatiti, putem incepe chiar acum!

„Blestemul Camerei Rosii” este simplu. O reclama de tip pop-up pare dintr-o data pe calculatorul tau cu o usa rosie si cu intrebarea „Iti place camera rosie?” intr-un script codat japonez. Odata ce vei fi raspuns la o serie de intrebari in cadrul designului rudemintar Flash, numele tau va aparea deasupra unei liste de alte nume. Este posibil chiar sa recunosti printre aceste nume si pe cativa dintre prietenii tai.

Acesta va fi ultimul lucru pe care il vei face. In ziua urmatoare vei fi gasit mort in propria camera; te vei fi sinucis si peretii camerei tale vor fi pictati in propriul tau sange. Asa cum merge si mai departe povestea de pe Internet, este simplu de spus ca Grumpy Cat este mult mai amuzanta decat aceasta reclama enervanta.

Asa cum se intampla si in cazul celor mai multe legende urbane, exista un element de adevar si intr-o poveste de genul. In anul 2004, o studenta de 14 ani cunoscuta sub numele de  „Fata A” si-a ucis cea mai buna prietena  in cadrul unei crime denumite „ciopartirea din Salebo”. Atunci cand politia i-a investigat computerul, acestia i-au cautat mai intai de toate prin istoria din browser. Primul lucru iesit in evienta a fost video-ul „Camera Rosie”.

Binentele ca este foarte deranjant si chiar tulburator sa auzi o asemenea poveste si mai ales sa stii ca este inspirata din fapte reale. Nu se poate sa nu te treaca putin frica si sa simti fiori reci pe sira spinarii noaptea sau chiar ziua, dar mai ales in momentul in care vezi videoul si stii deja ce s-a mai intamplat in trecut.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *