curatare masinacuratare masina

Curatarea vehiculului tau face mai mult pentru tine decat sa-ti ofere un statut ok sau o infatisare mai faina. De asemenea ajuta la prevenirea murdaririi si mentinerii prafului in interiorul si in exteriorul masinii tale. Mizeria si resturile se pot lipi de zonele acestea ale masinii, cauzand deteriorare permanenta. Sesiunile de curatare sunt o parte importanta din mentenanta auto a propriului vehicul.

In plus fata de curatarea regulata pe care o faci ca sa iti mentii masina curata si cu un aspect ingrijit, ai putea lua in considerare si varianta curatarii detaliate sau o curatare generala interior-exterior, a vehiculului tau de mai multe ori pe an. Este chiar vremea sa faci o treaba mult mai buna legata de curatarea masinii si de spalarea adecvata a acesteia:

  • In anotimpul primavara- Zapada de pe timp de iarna si drumurile sarate pot cauza daune in cazul vehiculului tau. Ofera masinii tale o curatare generala pe interior, cat si pe exterior odata ce se incalzeste si vremea.
  • Dupa o calatorie mai lunga-Calatoriile cu masina rezulta de cele mai multe ori in mizerie de praf acumulat pe masina ta. Chiar si dupa ce ai aruncat deja cutiile de cafea din carton si ambalajele de la mancarea fast-food pe care ai consumat-o pe drum, tot mai raman lucruri de aruncat si care pot face ca interiorul masinii sa fie murdar, dar sa simti si tu chiar ca inca nu e nimic in regula. O buna curatare auto a interiorului, si exteririorului masinii tale  te poate scapa si de urmele de murdarie si de mirosurile neplacute.
  • Inaintea unui mare eveniment- Fie ca mergi cu masina la o intalnire speciala sau o folosesti pentru a transporta pe cineva din familie, va arata mult mai bine daca este cu adevarat curata.
  • Inainte de a o vinde – Daca planuiesti sa iti vinzi masina sau sa o dai la schimb cu un dealer, curatarea generala ar veni drept o idee foarte buna pentru ca ii adauga valoare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *