saluscontrols.ro

Cand ne gandim la termenul „termostat”, nu ne trece nimic altceva prin cap decat „plictiseala”. Exista termostate cu o vechime de 10-15 ani de zile, montate in case, care inca functioneaza bine. Dar, de ce ar fi o idee inteligenta sa schimbam un termostat vechi, cu unul nou, modern si inteligent? Pe scurt, un termostat inteligent va face mult mai multe decat sa contribuie la reducerea economiilor pe utilitati si sa regleze temperatura dintr-o casa. Pur si simplu, un termostat inteligent poate regla temperatura casei chiar si atunci cand utilizatorul este la distanta, prin intermediul smartphone-ului sau a tabletei.

Astfel, un termostat salus it500 de la Salus Controls permite utlizatorilor sa isi urmareasca si sa monitorizeze consumul de energie si sa gestioneze valorile temperaturilor din casa cu usurinta, pentru a economisi bani in urma facturilor de curent. De asemenea, un termostat de acest tip poate fi integrat in cadrul sistemului „smart home”. Pe masura ce pretul energiei neregenerabile tinde sa creasca, a avea abilitatea de a monitoriza si de a incalzi in mod eficient casa personala nu va inseamna numai un bonus frumos ci, de asemenea, termostatele inteligente vor deveni parte esentiala a fiecarui individ care doreste sa economiseasca bani in urma costurilor utilitatilor.

Ca parte a conceptulului „Internet of Things”, termostatul iT500 reprezinta doar inceputul unui proces care va permite oamenilor sa isi monitorizeze casa de la distanta. In plus, in cursul anilor si 2014 si 2015, termostatele inteligente au inceput sa fie ceva mai populare, pe masura ce frica oamenilor fata de obiectele inteligente a inceput sa paleasca, acceptandu-se gadget-uri noi care contribuie la reducerea facturilor utilitatilor a casei.

Cele mai multe sisteme smart de incalzire sunt descrise de catre un termostat inteligent, care este folosit in cea mai mare parte a casei, cu scopul de a modera temperatura intregii locuinte. Cu toate acestea, sistemul de incalzire cel mai potrivit trebuie sa indeplineasca abilitatea de a fi manipulat de catre utilizator, asfel incat sa reuseasca sa economiseasca bani frumosi de pe urma facturii la energie electrica. Vestea buna este ca termostatul iT500 reprezinta o modalitate excelenta pentru economisire. dar si pentru a face o casa sa devina mai eficienta si mai confortabila.

Cel mai bun sistem de incalzire in 2016: Salus iT500

Asemeni altor termostate inteligente de pe piata, termostatul iT500 de la Salus Controls este usor de utilizat, aparatul permitand utilizatorului sa controleze, de la distanta, incalzirea sau apa calda din casa, cu ajutorul Internetului, prin intermediul unui smartphone sau o tableta. Si, la pretul pe care il are, acest tip de tehnologie este accesibil oricarui individ care doreste sa economiseasca bani din consumul de energie.

Dar, de ce Salus iT500 si nu un alt termostat? Ei bine, la un search pe motorul de cautare Google a cuvintelor cheie „Salus iT500 review”, site-uri foarte mari precum Amazon, ofera recenzii ale acestui produs: „genial”, „un produs excelent” sau „o cale extraordinara prin care se poate controla incalzirea in mod util”.

De ce Salus iT500?

– util daca se doreste controlarea temperaturii in doua zone diferite ale locuintei, oferind un plus de confort utilizatorilor;

– economie considerabila de energie;

– acces si control prin Internet;

– sistem Wi-Fi- 868 Mhz;

– 3 sisteme de comanda;

– acces si control al sistemului de incalzire sau al apei calde, de oriunde din lume;

– compatibil cu smartphone-ul printr-o aplicatie adaptata pentru iOS, Android si Windows Mobile;

– usor de instalat.

De admin