MoeciuMoeciu

A trecut sezonul sarbatorilor si petrecerilor speciale de Craciun si Revelion, dar spiritul iernii inca este cu noi prezent, mai ales ca de la o vreme zapada s-a gandit sa ne viziteze din nou. Tocmai de aceea, multa lume care doreste sa se bucure de beneficiile iernii si de aerul curat de la munte sau de la tara, pleaca in weekenduri de acasa pentru a putea petrece o zi-doua departe de cotidian. Unde sa ai parte de o escapada reusita in alta parte decat in Brasov, la una dintre cele mai bune pensiuni din Moeciu?

Ai nimerit! Chiar acolo! Acum daca vei dori sa vezi o recomandare potrivita pentru tine si dorintele tale poti vizita cea mai buna din pensiuni Moeciu, un loc minunat, la tara, langa padure, la aer curat si peisaje fantastice cum demult nu ai mai vazut. Multe sunt locurile in care ai putea merge pentru a te relaxa timp de un weekend alaturi de prieteni, singur sau cu familia, insa nicaieri nu vei gasi acelasi aer proaspat si curat, mancare irezistibila si traditionala, dar si o viziune moderna a conacelor boieresti din timpuri stravechi ce fac parte din istoria noastra, ca popor, decat la Moeciu.

Pensiune, pensiune, dar camerele, decorul, serviciile, dar si imprejurimile te vor face sa te simti ca un vechi nobil transilvanean ce isi are parte de binemeritata vacanta de dupa responsabilitatile din timpul anului. Lemnul de nuc si cires si camerele spatioase si elegante te vor introduce in atmosfera de poveste ce numai un decor atat de rustic ti-o poate oferi cel mai bine.

Ce poti spune decat numai de bine despre cea mai buna pensiune din Moeciu care detine patru stele binemeritate si care nu duce lipsa de nimic intrucat sa nu fie pe placul cuiva. Am fost, am stat, m-am relaxat, am uitat de lume pentru ceva timp si acum recomand si altora acest loc minunat si cu iz de istorie. Dar, ce sa va mai spun ca pe langa restaurantul bogat in mancare traditionala, apetisanta si gustoasa, am beneficiat si de servicii numeroase in cadrul saunei, de Internet wireless, de o terasa spatioasa de pe care am putut privi imprejurimile de poveste.

Si ce imprejurimi! Totul plin de zapada si de curat, de liniste si de pace, imbinat cu verdele padurii de langa si de stralucirea soarelui cald intr-o zi de weekend. Ce poate fi mai minunat de atat? Chiar se merita a fi vizitata din nou si din nou!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *