cautari wikipedia

Internetul este un izvor aproape infinit de informatii, oamenii cautand frecvent foarte multe lucruri in mediul online. Asa au luat nastere motoarele de cautare sau enciclopediile de pe Internet. Wikipedia este un exemplu bun in acest sens, fiind o pagina care ofera informatii utile despre evenimente istorice, personalitati, brand-uri internationale etc.- practic orice iti doresti, reusesti sa gasesti pe Wikipedia.

Wikipedia a fost lansat la data de 15 ianuarie 2001, de catre Jimmy Wales si Larry Sanger, fiind o enciclopedie online, gratis, care suporta peste 30 de milioane de articole in 286 limbi straine, inclusiv 4.2 milioane de articole in engleza, care sunt scrise de voluntari din toata lumea. Aproape toate articolele pot fi editate de catre oricine acceseaza site-ul web. Datorita faptului ca a devenit unul din cele mai populare site-uri web din lume, se estimeaza ca exista 365 de cititori din intreaga lume.

Pe cine cauta oamenii pe Wikipedia?

Adolf Hitler- Bineinteles ca unul din cei mai cautati oameni de pe Wikipedia este dictatorul care a schimbat lumea. Cu un numar de vizualizari de peste 9 milioane, politicianul si conducatorul nazist, Adolf Hitler, se afla pe lista celor mai cautati in mediul online oameni din lume.

Rihanna –l-a depasit pe Hitler, inregistrand putin peste 10 milioane de vizualizari. Astfel, popularitatea cantaretei a influentat cautarile din mediul online. Rihanna a fost nascuta la Saint Michael, Barbados, si si-a inceput cariera in 2003.

Eminem- Marshall Bruce Mathers III, cunoscut mai usor sub numele de Eminem, are peste 10,5 milioane de cautari directionate catre pagina care il descrie. Eminem este un rapper american, scriitor de muzica si actor.

Adele a inregistrat o cifra de peste 12,5 millioane de cautari si este cunoscuta sub numele Adele Laurie Blue Adkins.

Justin Bieber- cu toate ca majoritatea oamenilor il urasc pe Bieber, tanarul cantaret a inregistrat peste 12,6 milioane de vizualizari pe pagina de pe Wikipedia, incepandu-si cariera in anul 2008.

Ganggam Style- 13,1 milioane de vizualizari, melodia a cunoscut un succes real si este interpretata de Psy. Melodia a fost lansata la data de 12 iuliie 2012, iar la data de 12 decembrie 2012, Gangnam Style a devenit primul videoclip de pe YouTube care a atins 1 miliard de vizualizari.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *