gurmanzi

Daca te afli printre oamenii care cred ca mancarea este data pe Pamant ca un dar de la Dumnezeu si tot ceea ce faci intreaga zi este sa te gandesti la ce vei manca si cand vei manca mai incolo, atunci poti sa te consideri un mare gurmand. Normal ca o persoana care nu este gurmanda, nu intelege obsesia unei persoane gurmande de  manca cat mai mult si mai bine si nici nu va intelege vreodata.

De fiecare data cand un gurmand se afla la masa fie de unul singur, fie cu mai multa lume, va dori sa guste din farfuria sau castronul fiecaruia pentru ca asa este natura lui. Nu exista pentru aceste persoane nimic mai sincer decat apetitul lor urias pentru tot felul de bunataturi si de preparate culinare. Exista doua tipuri de persoane pe aceasta planeta mare-cei care mananca pentru a trai si cei care traiesc pentru a manca.

Sunt sigura ca cei mai multi dintre noi se incadreaza in categoria a doua. Si eu apartin de acelasi grup si ma bucur ca exista mancarea pe lumea aceasta. Uitandu-ne la atatea varietati de mancare ce exista in ziua de azi, nici nu ve vine greu sa fim atat de pasionati de lumea gastronomiei. Pe zi ce trece, se mai inventeaza cate ceva si se mai descopera cate un fel de gustare pentru fiecare dintre noi.

Un mare gurmand abia asteapta sa manance si sa stie ce poate sa mai comande la urmatoarea masa. Cand incepem sa mancam, acum sau acum? Nu intelegi de ce oamenii chiar renunta la invitatiile la cina si le refuza din prima cand primul tau gand este cum ai putea sa capeti mai multe astfel de invitatii la masa. Tu esti mereu cu gandul la mancare si nu stii ce sa mai cumperi ca sa incerci si de una si de alta.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *