Categorii
Corpul Uman Diverse Psihologie Stiai ca?

Ce spune forma unghiilor tale despre tine

Exista un test de personalitate mai putin obisnuit care spune o multime de lucruri despre tine. Este simplu: arunci o privire la unghiile tale si incerci sa identifici forma acestora.

Forma unghiilor

Lungi si rectangulare- oamenii care au aceasta forma a unghiilor sunt persoane sociabile si cu capul pe umeri. Indiferent ca invata lucruri sau intalnesc oameni noi, astfel de oameni iubesc experientele noi si isi doresc sa isi largeasca punctul de vedere.

Aplatizate si bombate- daca ai aceasta forma a unghiilor inseamna ca esti o persoana deschisa la minte si analitica. Tot timpul gandesti inainte de a spune ceva, iar de cele mai multe ori, cei din jurul tau apeleaza la sfaturile tale.

Scurte si rotunde- cei care au aceasta forma a unghiilor sunt descrisi ca oameni puternici din punct de vedere psihic dar si creativi, insa cu un iz dramatic. Astfel de persoane radiaza de fericire, asa ca nu e de mirare ca sunt inconjurati tot timpul de oameni. Odata ce isi fac un prieten, acestia sunt loiali pe viata si ar face orice pentru a-i proteja pe cei dragi.

Scurte si distorsionate- ei bine, forma ciudata poate ca apare din cauza rosului de unghii. Acest lucru inseamna ca astfel de persoane sunt empatice si foarte critice, dar care atunci cand spun ceva, chiar cred ceea ce au avut de spus. Sunt deschisi la comunicare si isi aleg prietenii cu foarte mare atentie.

Patrate si egale- Oamenii cu aceasta forma de unghii sunt nascuti pentru a fi lideri, deoarece accepta responsabilitatile din viata lor. De obicei, acestora li se atribuie sarcini dificile, deoarece se stie ca pot face fata oricarei situatii.

Trunghiulare- persoanele cu unghii triunghiulare sunt calculate, decisive si stiu intotdeauna ce isi doresc de la viata. Pasionati si incapatanati, stiu exact ceea ce vor si nu le este frica sa ceara ceva ce li se cuvine.

Ovale si lungi- caracteristice persoanelor creative, caracterizate de putere si inspiratie. Astfel de oameni iubesc natura si devin foarte bucurosi atunci cand se afla in mijlocul naturii.

Cuticulele inegale inseamna ca astfel de oameni isi doresc sa fie unici. Sunt plini de viata si de energie, astfel ca iubesc petrecerile si mediile sociale.