lucrurile-merg-prost

Majoritatea oamenilor sunt de parere ca intotdeauna va exista ceva pentru care sa fim recunoscatori. Si, indiferent de cat de multe lucruri bune sau rele ne taie calea, trebuie sa ne trezim in fiecare zi si sa multumim pentru ceea ce avem, deoarece, cineva din alta parte a lumii se lupta cu disperare pentru a obtine ceea ce noi avem. Adevarul este ca fericirea nu inseamna o absenta a problemelor, ci abilitatea de a face fata acestora. Intotdeauna uita-te la ceea ce ai si nu la ce ai pierdut. Nu conteaza ceea ce lumea ti-a luat, ci conteaza ceea ce faci cu ce ti-a mai ramas. Iata cateva idei care pot sa te motiveze atunci cand crezi ca esti pierdut.

Cum sa ramai motivat

Durerea face parte din evolutie. Uneori, viata isi inchide usile pentru ca a venit timpul ca tu sa avansezi. Iar acesta este un lucru bun deoarece tindem sa stagnam, cu exceptia cazului in care circumstantele ne forteaza sa iesim din zona de confort. Atunci cand vremurile sunt grele, aminteste-ti ca niciun obstacol nu apare daca nu ar exista niciun scop. Treci peste ceea ce te-a facut sa suferi, dar nu uita niciodata ce ai avut de invatat din aceasta experienta. Doar pentru ca drumul este mai greu nu inseamna ca ai sa ai parte de esec. Succesul are nevoie de o lupta intensa pentru ca tu sa fii demn de a-l atinge. Lucrurile bune dureaza, asa ca ar fi bine sa te echipezi cu rabdare si ganduri pozitive.

Totul in viata este temporar. De fiecare data cand ploua, esti constient de faptul ca, la un moment dat, ploaia se va opri. De fiecare data cand esti ranit, ai sa te vindeci. Dupa intuneric va iesi intotdeauna lumina- si esti constient de acest lucru in fiecare dimineata, dar ai tendinta sa uiti de acest lucru, asa ca gandurile negative iti spun ca intunericul va persista pentru totdeauna. Nimic nu dureaza la nesfarsit. Asadar, daca lucrurile sunt ok pana acum, inseamna ca ar trebui sa te bucuri de ele, iar daca situatia capata o nuanta negativa, nu trebuie sa te ingrijorezi deoarece aceasta nu va dura pana la nesfarsit. Doar pentru ca viata nu este usoara in aceste momente nu inseamna ca nu ai dreptul sa zambesti. Fiecare moment din viata ta inseamna un nou inceput si un nou sfarsit; primesti o a doua sansa la fiecare secunda care trece pe langa tine.

De admin