Cat de multi bani ai chelui pe un telefon? Evident, raspunsul la aceasta intrebare poate varia de la un individ la altul, insa un lucru este cert: un telefon trebuie sa merite pretul pe care il are. In prezent, un telefon din zilele noastre trebuie sa faca apeluri, sa trimita un text, sa faca o poza si sa aiba acces la Internet- functii pe care orice telefon din ziua de azi le poate indeplini.

Insa o trasatura a oamenilor bogati este ca acestia cheltuie extrem de multi bani pe lucruri fara sens, doar pentru ca isi permit. O persoana bogata isi va cumpara un produs dintr-un magazin luxos al orasului, sau zboara pana in cealalta parte a lumii doar pentru ca pot. Astfel, exista si telefoane extrem de scumpe care sunt destinate numai persoanelor bogate, si asta nu pentru ca au mai multe functii, ci pentru ca sunt realizate din materiale scumpe.

Cele mai scumpe telefoane din lume

Vertu Signature Cobra – $310,000- daca nu ai auzit niciodata de acest telefon este pentru ca acesta nu este iesit din comun in ceea ce priveste caracteristicile sale. Insa, in plus fata de ceea ce poate face un telefon normal, Vertu Cobra are si o piatra pretioasa- motivul pentru care exista si acest pret. In plus, pe telefon se gasesc si 439 rubine dar si doua smaralde care sunt reprezentate de ochii cobrei.

Gresso Luxor Las Vegas Jackpot – $1 million- in loc sa iti cumperi casa visurilor tale, ce ai zice sa arunci toti banii pe un telefon? Ei bine, acest telefon este ridicol de scump, insa daca iei in considerare si diamantele de 45.5 K, lemnul negru african de 200 de ani din care este realizata carcasa si cele 180 de grame de aur pur, poti sa iti cam dai seama pe ce se duc toti banii.

Diamond Crypto Smartphone – $1.3 million- iubesti diamantele? Daca da, atunci acest telefon este cel mai potrivit pentru tine. De asemenea, acest telefon utilizeaza o tehnologie de criptare de ultima generatie care protejeaza informatiile in caz ca este furat. Insa, daca iti doresti acest lucru trebuie sa scoti din buzunar 1,3 milioane de dolari. In plus, Diamond Crypto Smartphone este diferit fata de alte smartphone-uri de pe piata deoarece vine cu 50 de diamante din care 10 sunt diamante albastre.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *