vedete cu autism

Autismul este o boala care are mai multe stadii de severitate. Toti oamenii care sufera de aceasta boala dau dovada de dificultati in mai multe domenii cum ar fi comunicarea, interactiunea sociala si imaginatia sociala. In timp ce comportamentele asociate cu autismul sever sunt cele mai evidente, exista si oameni care nu dau dovada de simptome usor de identificat.

In general, oamenii care sufera de autism au si un IQ mai mare, iar majoritatea celebritatilor de pe aceasta lista dau dovada de simptome relativ minore. De asemenea, autismul este asociat si cu un nivel ridicat de creativitate sau de concentrare. Cu toate ca numai cuvantul „autism” are o serie de conotatii negative, acesta poate fi inteles prost, confundandu-se cu sarcasmul.

Care sunt celebritatile care sufera de autism?

Ladyhawke- cantareata genului muzical indie/ new wave s-a nascut in Noua Zeelanda in anul 1979, si-a insusit numele de scena in urma filmului cu acelasi nume. Pip- asa cum mai este numita- a avut mai multe probleme de sanatate in copilarie, printre care alergii sau alte boli. Diagnosticata cu autism in urma cu cativa ani, cantareata nu se simte confortabil atunci cand trebuie sa vorbeasca despre acest subiect, dar crede ca isi datoareza cariera din cauza bolii sale.

Susan Boyle- cantareata britanica, Susan Boyle a fost un personaj necunoscut pana cand s-a urcat pe scena Britain`s Got Talent, facandu-se cunoscuta datorita vocii sale. Cu toate ca are o voce fantastica, au existat zvonuri cum ca Susan ar suferi de autism- mai exact, de sindromul Asperger si, cu toate ca nu este o boala cu care se poate trai usor, aceasta ar putea fi cauza pentru care oamenii au o parere mai blanda despre Susan.

Tim Burton. Cu toate ca nu a fost diagnosticat oficial niciodata cu o tulburare de acest gen, Tim Burton este de parere ca Asperger este cel responsabil pentru ideile sale de film. Sotia sa, Helena Bonham Carter sustine ca a inceput sa recunoasca unele simptome ale sotului sau, declarand ca aceste semne devin mai evidente mai ales atunci cand lucreaza la un film.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *