metroid_other_mUnul din co-creatorul francizei Metroid ale lui Nintendo, Yoshio Sakamoto, a spus intr-un interviu recent ca nu vrea sa se intoarca in producerea jocurilor traditionale. Este greu sa fii non-traditional decat munca recenta a lui Sakamoto in joc incredibil de social Tomodachi Life, dar intr-un interviu cu CVG, Sakomoto a raspus unei intrebari despre planurile sale de a se intoarce la tipurile de jocuri pe care obisnuia sa le faca. Acesta sustine ca nu intentioneaza sa faca acest lucru, el ar putea lucra insa la sarcinile in care ar fi implicat in seriile trecute. Cu toate acestea, el vrea sa introduca nou divertisment si noi distractii pentru aceste serii.

A adaugat ca in timp ce vrea sa satisfaca fanii acelei serii, el a vrut sa creeze divertisment care este complet diferit si aduce noi emotii.

Sakomoto a fost directorul lui Team Ninja, producand Metroid : Other M, dar munca lui mai recenta a indicat directii unice. Acesta a produs credits in Rhythm Heaven si diferite jocuri Wario Ware, de asemeni a fost in rolul unui supraveghetor la Picross DS.

Acest lucru ar putea fi indirect, dupa cum spune Sakomoto, dar daca pot face noi tipuri de jucatori sa se bucure de jocurile video pentru prima data prin intermediul lui Tomodachi Life, atunci ar putea deveni interesati de jocurile mai conventionale. Acesta crede ca trebuie sa se asigure ca jocurile video raman atractive pentru consumatori si pentru a realiza acest lucru, noi concepte si idei sunt foarte importante.

Cei de la Gamespot au vorbit recent cu Bill Trinnen despre Tomodachi Life, ce nu se asemana prea mult cu Metroid la suprafata, iar Sakomoto a spus ca desi tipurile de jocuri sunt diferite, ceea ce cred ca este la fel pentru fiecare productie este procesul de a decide ce fel de emotii trebuie sa aduca jucatorilor.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *