facebookfacebook

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerbeg detine cea mai valoroasa baza de date din lume, cunoaste tot despre tine, stie unde locuiesti si ce fac prietenii tai, care este trupa ta preferata si ce fel de muzica preferi, unde ai fost ieri si cu cine, si chiar si aventura pe care ai avut-o in weekend.

Dupa cum bine stii, Facebook este cea mai populara retea sociala din lume. Povestea Facebook-ului incepe in momentul in care Mark a facut o calatorie in Nepal, India, Turcia si Japonia, calatorie care l-a trecut pe acesta printr-o descoperire spirituala.  Zuckerberg a declarat ca Facebook nu ar trebuie sa fie doar o unealata care sa aduca oamenii impreuna, ci un produs care ne permite cu adevarat sa simtim ceva pentru o persoana, sa ne simtim alaturi de ea. Asadar, se pare ca este vorba despre cea mai interesanta si importanta informatie, care nu se afla scrisa nicaieri, aceasta fiind disponibila doar daca oamenii aleg sa o impartaseasca cu altii.

Asadar, media l-a numit pe Mark Zuckerberg un fel de rege al tocilarilor, fiind descris ca un om inteligent care a reusit sa transforme un mic proiect in ceva impresionant, fara de care multi oameni nu pot trai in lumea de azi. Sean Parker, co-fondatorul Napster si fostul presedinte fondator al Facebook intre anii 2004-2005 declara ca Mark este intr-adevar un om destept, insa nu e neaparat cel mai bun orator. Acesta il vede pe Mark asemeni lui Bill Gates; daca ne uitam la un film cu Gates din anii `80, putem observa ca acesta parea cam autist.

Reteaua sociala Facebook a luat nastere in dormitoarele Universitatii Harvard. La inceput un simplu grafic social pentru studentii universitatii, exclusiv pentru cei cu adresa de mail de la Harvard, acest site a permis studentilor sa-si afiseze in siguranata adresa de mail sau numarul de telefon.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *