Gotham Golfcart

Bineinteles, ai putea sa porti un costum de Batman pe un teren de golf- nu e o idee buna dar nici rea, dar cu toate acestea risti sa dai in ridicol si penibil. Insa, daca intr-adevar insisti sa arati ca si Cavalerul Negru dar vrei ca nimeni sa nu rada de tine ca vii costumat in felul asta pe un teren de golf, exista o singura solutie care ar putea sa te ajute: ai nevoie de un Batmobil, care sa atraga privirile tuturor celor care se afla pe terenul de golf. Asa este si masina de golf, Gotham Golfcart.

O masina de golf cu stil care seamana cu masina din serile de film cu Batman si care ar putea sa iti ofere o scuza perfecta in caz ca vrei sa vii costumat ca Batman. La urma urmei, cine altcineva ar indrazni sa conduca Gotham Golfcart decat insusi Batman?

Gotham Golfcart

In ciuda faptului ca are un stil asemanator cu cel al Batmobil-ului, masina Gotham Golfcart este conceputa pentru a fi o masina functionala pentru plimbarile pe terenul de golf, reusind sa faca fata pe teren accidentat sau pe pante foarte mari, evitand in acelasi timp capcanele si pericolele ce pot sa apara pe traseu. Un motor electric de sase cai putere face ca masina sa ajunga la viteze de 50 km/h, in timp ce o suspensie pe spate cu patru brate asigura o plimbare linistita si relaxanta pe teren accidentat. Alte caracteristici includ sase anvelope- doua pe fata si patru pe spate; un corp din aliaj de culoare neagra, aripi aerodinamice gemene care se pliaza in jurul habitaclului si discuri de frana puternice. In interiorul cabinei se gasesc scaune din piele, reglabile, suporturi pentru pahare si un suport pentru iPad. Gotham Golfcart este disponibil la pretul- deloc surprinzator- de 28.500 dolari.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *