Stim ca este destul de stresant a trebui sa te confrunti cu situatii neplacute, nedorite si care nu fac altceva decat sa ne incurce si sa ne complice viata, insa este foarte important sa avem grija de noi si sa ne ferim de toate acele lucruri care ne pot face rau in viata. Atunci cand ceva este pe cale sa se intample si sa nu ne dea pace, nu ar trebui sa ne gandim la acel lucru si sa nu il lasam prea tare sa ne afecteze, pentru ca ne poate complica si acapara toata viata.

Timpul schimbarii a sosit si este mereu o initiativa binevenita de a ne schimba comportamentul, mai ales daca acesta ne face probleme mereu. Cum ar fi daca cineva iti va pune la pamant cele mai frumoase momente, cele mai nepretuite ganduri si amintiri, munca ta creativa sau poate vreun hobby de care esti pasionat sau muzica pe care o indragesti atat de mult?

Este dificil de a nu spune exact ceea ce simtim atnci cand se intampla asta-ceea ce simti atunci ne face sa ne simtim atat de furiosi si de iuti la manie si cel mai adesea condusi de orgoliu si de propriul ego. Insa aici este treaba. Daca nu vom raspunde la atacuri, vom lasa pur si simplu atacatorul sa se simta mandru de ceea ce a provocat. Nu am mai avea unde sa plecam, ar fi ca si cum am fi niste actori care am parasi scena de teatru in mjlocul primului act. Suntem liberi pentru ca nu avem nevoie de opinia lor pentru a ne valida lucrurile care ne plac si obiceiurile pe care le avem. Nu am avut niciodata nevoie de acestia.

Amintirile noastre referitoare la predecentele intalniri cu familia intrec momentul in care ne intalnim din nou cu aceia. Cele mai multe dintre amintirile care trag de noi nu sunt din prezent, ci ne trag spre trecut, dar trecutul este pierdut, trecut, dus departe si nu ar mai trebui sa ne gandim la acele lucruri.

Blogger: Cezara I.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *