extinderea spatiului din baieextinderea spatiului din baie

Stai intr-un apartament micut sau intr-o garsoniera ce nu prea are o baie foarte mare (lucru care, sa recunoastem, e frustrant pentru majoritatea dintre noi) si ai dori ca spatiul din acea camera speciala sa fie un pic mai mare atfek incat sa incapi si tu si produsele tale specifice baii.

Ar trebui sa iei in considerare o serie de trucuri ce sa te ajute sa economisesti spatiul si sa-l transformi. Foloseste-te de rafturi si de etajere pentru a aseza pe ele lucruri care ti-ar putea sta in cale sau care te-ar incurca si ar aglomera spatiul intr-un mod inutil.

O masuta veche de colt cu rafturi si cu sertare poate servi drpet u spatiu foarte bun de stocare a produselor mari cum ar fi hartia igienica sau prosoapele de baie. Aceasta este o solutie excelenta daca nu dispui de o chiuveta cu dulapior. Foloseste de asemenea recipiente mai mici si decorative.

Daca vei  amplasa sapunul lichid de maini urias al familiei sau sticlele de lotiune pe marginea chiuvetei, nu vei face decat sa acoperi o suprafata uriasa de spatiu ce ar da mai bine gol sau care ar putea fi folosit pentru altceva. Mai bine umple niste recipiente mai mici si mai decorative cu respectivele solutii din sticlele mari pentru a salva spatiu mai mult.

Vor arata mult mai bine in acest fel, oricum. Un sfat: poti folosi recipiente goale curatate pe care le-ai luat din hotelurile in care ai stat pentru a pune aceste necesitati pentru baie. Un alt mod de a salva spatiul si de a stoca prosoapele de fata si de maini este de a le rula sau de a le impaturi si de a le amplasa in niste cosuri suspendate. Daca iti doresti ca acestea sa fie utilizate de oaspeti, nu uita sa amplasezi un alt cos mai mic cu eticheta celor folosite deja de familia ta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *