Fable Legends Xbox One

Fable Legends Xbox OneJocul RPG exclusiv pentru Xbox One, Fable Legends, va avea o prezenta uriasa la E3 2014 de luna viitoare, dupa cum a spus John Needham, conducatorul celor de la Lionhead Studios, in timpul unui eveniment de presa realizat de CVG. Acesta spune ca sunt super ocupati in studio, pregatindu-se pentru E3, vor avea nevoie de o prezenta foarte mare acolo si isi invita fanii sa vina la cabina lor sa se joace.

Cu siguranta, Fable Legends va avea un fel de prezenta, in timpul unei conferinte de presa, luni, pe 9 iunie, insa nimic nu a fost confirmat inca. Fable Legends, nu are o data de lansare inca, dar un beta pentru joc se va derula candva anul acesta.

Fable Legends a fost anuntat in timpul evenimentului, Gamescom 2013, anul trecut in August. Needham de asemenea a furnizat un update, in ceea ce priveste forma pe care o va lua jocul. Acesta a spus ca Fable Legends este un titlu captivant care este deja distractiv si il construiesc cu motorul de joc Unreal Engine 4 si acest lucru combinat cu Xbox One, a rezultat ca echipa sa produca unul din cele mai frumoase jocuri de pe platforma.

Cea mai noua intrare din serie, de la Fable : The Journey, in afara de Fabke Anniversary de anul acesta, Fable Legends include co-op pentru pana la 4 jucatori. Jocul va permite de asemenea unui jucator sa ia rolul unui raufacator, desi asteptam mai multe detalii despre cum va functiona mai exact acest lucru.

Lionhead Studios a spus anterior ca asteapta Fable Legends, un joc RPG concentrat online, cu o durata de viata pana la 10 ani. Va fi sprijinit in timpul acestei perioade extinse de timp prin serviciile de cloud al lui Microsoft, potrivit lui  NeedHam. In afara de Fable Legends, Lionhead Studios munceste la un alt joc, desi nu se stie ce joc ar fi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *