Tot ceea ce e legat de industria filmului reprezinta o afacere destul de mare, care atrage multimi uriase de oameni si, implicit, milioane de dolari in fiecare an. Unele francize, in special, au parte de fani care nu se multumesc doar cu finalul filmului, astfel ca devin interesati de intregul fundal al filmului. Bineinteles, acest lucru implica setarile de film: studioul de filmare si vizitarea acestuia. Astfel, industria filmului incearca sa mai scoata niste bani, reusind sa puna la dispozitia fanilor unele studio-uri de filmare a celor mai celebre filme.

Studio-uri celebre de filmare

Studioul filmului Stapanul Inelelor sau a Hobitului, localizat in Matamata, Noua Zeelanda. Nu e niciun secret faptul ca cele mai multe scene din filmele Stapanul Inelelor si Hobitul au fost trase in Noua Zeelanda. Cu toate acestea, foarte putin oameni cunosc faptul ca gaurile hobitilor din film au fost, de fapt, construite special in dealuri, asa ca au fost lasate in acest fel pentru a deveni o atractie turistica. Noua Zeelanda este una din cele mai frumoase tari din lume, insa aceasta locatie perfecta pentru filme devine seducatoare, astfel ca ofera turistilor inca un motiv sa fie vizitata.

Hogwarts- Harry Potter, Castelul Alnwick, Anglia. O multime de fani ai vrajitorului creat de J. K. Rowling isi doresc din tot sufletul sa poata vizita locurile de filmare a acestei povesti magice. Deloc surprinzator, acesta a fost filmat in mai multe locuri diferite, in cea mai mare parte, in Anglia. Castelul Alnwick este un exemplu care ar face o zi de vizita extrem de interesanta, pe langa Catedrala Gloucester , Libraria Bodleian sau Oxford. Toate aceste locuri vin in plus fata de excursia oferita la locurile de filmare a Harry Potter. Asa ca, daca esti un mare fan al filmului, i-ati o vacanta si mergi in Anglia sa vizitezi castelul.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *