farmecele femeiifarmecele femeii

Ce mai observa un barbat la o femeie la o prima vedere, in afara de zambetul acesteia, sunt ochii acesteia. Sunt sigur ca ai auzit ca ochii sunt fereastra sufletului. Acestia ne pot spune o gramada despre o persoana. Este atat de simplu sa ne dam seama daca o persoana ascunde adevarul sau il spune raspicat in fata doar cu ajutorul ochilor sai.

Ochii sunt niste magneti care pot atrage sau respinge o persoana. Sa nu credeti ca pieptul este zona pe care o remarca pentru prima data un barbat la o femeie, pentru ca nu este neaparat asa. Este mereu mult mai usor pentru un barbat sa complimenteze ochii unei femei decat sa-i spuna ceva despre bustul ei sau marimea acestuia. Este atat de usor sa ii lauzi unei femei ochii de vreme ce aceasta va raspunde intr-un mod potrivit la o lauda adresata ochilor ei si nu altei parti a corpului.

Exista de asemenea si un alt stereotip cum ca barbatii adora femeile cu niste ohi mari de copil. As putea spune ca un machiaj efectuat ca la carte ar putea sa faca acest lucru. Putina mascara, eye liner si niste nuante de nude vor face ca ochii tai sa arate mult mai atragator. Daca vrei sa-i atragi atentia, incearca sa mentii un contact vizual cu el pentru acteva secunde. In acest fel, este destul de evident faptul ca vrei sa continui cu ceva mai mult.

Bineteles, barbatii observa imediat un par frumos si ingrijit la o femeie. Crede-ma, toate acele ore petrecute la coafor sau avand grija de parul tau acasa isi merita eforturile si nu sunt degeaba. Majoritatea barbatilor cred ca un par stilizat, sanatos si stralucitor este un semn de sanatate si proseptime sau chiar de tinerete.  De asemenea, ar trebui sa stii ca barbatilor le place la o femeie un par frumos si curat care miroase si frumos pe deasupra.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *