femeie

O femeie complicata nu trebuie sa fie neaparat ceva negativ in viata ta, ci in loc sa te fofilezi si sa iti inventezi scuze ca nu ai putea fi cu ea, mai bine ai incerca sa o intelegi si sa inveti atat de multe de la ea. Acest tip de femeie nu este decat o sursa foarte buna de avantaje asupra vietii tale. De aceea, nu-i da papucii, nu te indeparta de ea si vezi cum poti face sa ti-o apropii si sa o cuceresti ca sa fie a ta toata viata.

Acest gen de femeie este foarte activ. A urmari programe la TV sau a sta pe Internet prea mult timp zilnic nu este pentru femeia complicata, ci pentru fetele simple care nu au altceva mai bun de facut si nu stiu ce vor de la viata lor. Aceste femei active, spre deosebire de fetele sedentare si cuminti, este foarte productiva si ii place mereu sa fie tinuta in priza.

Acestea pot indeplini mari programe de lucru si pot petrece fara oprire pana de dimineata. Daca vei incerca sa te intalnesti si sa fii cu o femeie complicata, nu te vei plictisi vreodata, pentru ca, chiar daca tu nu vei face nimic, ea te va trage de partea ei si te va arunca in tot felul de misiuni si jocuri provocatoare. Te vei simti plin de energie si de bucurie alaturi de o femeie productiva si complicata.

Aceasta femeie iti va cultiva talentele si te va ajuta sa te realizezi. In timp ce vei dori sa te odihnesti dupa o zi istovitoare la munca, o femeie complicata nu te va lasa sa faci aceste lucruri. Aceasta va incerca sa te ajute sa iti dezvolti micile talente si iti va face ziua mai luminoasa. In timp ce o fata cuminte si simpla te poate lasa sa faci ceea ce iti doresti, cum ar fi sa bei bere si sa joci jocuri video, o femeie mai buna si puternica va incerca sa te puna in miscare mereu.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *