Categorii
Stiri Online

FIFA 14 primeste un nou update saptamana viitoare

FIFA 14 UpdateFIFA 14 va primi o actualizare gratuita saptamana viitoare, aducand modul nou FIFA 14 Ultimate Team : World Cup. Acesta va veni pe Playstation 4, Xbox One, Playstation 3, Xbox 360 si PC pe 29 Mai.

Modul FIFA 14 Ultimate Team : World Cup, va functiona independent de FIFA 14  Ultimate Team, dar se invarte prin aceleasi reguli de baza familiare, iti construiesti o echipa de fantezie cu jucatori din jurul lumii, doar acum se bazeaza in jurul a 32 de natinui, ce se intrec in turneul ce urmeaza. Echipa ta de inceput, este stimulata cu carti obtinute intamplator din pachete ce pot fi cumparate atate cu aur din joc, cat si cu bani reali.

Pachetele de carti cumparate in acest joc, nu vor fi folosite in modul normal FIFA 14 Ultimate Team, si de asemenea nu pot fi schimbate cu alti jucatori. Dar Electronic Arts spune ca fiecare pachet de FIFA 14 Ultimate Team : World Cup, vor avea pachete normale Gold, cele cu care erai obisnuit, pentru al e folosi in modul normal FIFA 14 Ultimate Team.

Noul mod de asemenea se diferentiaza de modul obisnuit de joc FIFA 14 Ultimate Tema, ciupind chimia mecanicii, ce este cheia unei echipe bine realizate. In trecut, jucatorii trebuiau sa se pozitioneze unul langa altul din aceiasi echipa, tara sau liga, dar in noul mod World Cup va depinde de tara si reglementarea confederatiei.

Exista si logo-uri oficiale, kit-uri, mingea de echipa si stadionul Estatio do Marcana, si jucatorii pto lua parte atat in turneele offline, cat si online.

Electronic Arts a adaugat ca versiunile de Xbox One si Playstation 4 ale lui FIFA 14  vor primi un mod offline de Kick Off al World Cup, care permite jucatorilor sa joace jocurile folosind kit-uri de World Cup ca orice alta echipa nationala care se intrece. Nu exista nici un turneu mondial intreg ce o sa vina, desi acest lucru este salvat pentru versiunile de PS3 si Xbox 360.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.