main_banerFIFA World Cup sub-seria apare de cate ori apare si un eveniment de global sporting, dar versiunea de anul acesta va include niste moduri familiare. EA Sport a anuntat 6 moduri pentru FIFA World Cup 2014 Brazil, fiecare sarbatorind evenimentul atat de aclamat in moduri diferite.

Prima data in joc este modul Road to the FIFA World Cup, ce permite jucatorilor sa aleaga una dintre cele 203 echipe internationale in cadrul competitiei World Cup incepand rundele de calificare. Asta este separat de modul de joc autentic 2014 Fifa World Cup, ce incepe cu echipele care s-au calificate deja pentru stadiul grupelor si pot sa fie jucate online sau local.

Jocul include de asemeni modul Road to Rio de Janeiro ce face jucatorii sa se intreaca online la fiecare din cele 12 locuri din Cupa Mondiala, asemanator cu modul Online Season de la FIFA 14. Acest joc include si 2 moduri istorice: Story of Finals care urmareste competitia de vara si elibereaza provocari bazate pe rezultatele meciurilor din realitate, in timp ce Story of Qualifying prezinta 60 de meciuri din ciclul de calificare in 2 ani si jumatate pentru urmatorul eveniment World Cup. Modul mai prezinta si provocari specifice rezultatele meciurilor istorice de asemeni, precum inscrierea de 2 goluri drept echipa a Frantei in 10 oameni impotriva Spaniei in 11 minute pana la calificarea evenimentului.

In ultima instanta, jucatorii vor fi capabili sa ghideze un atlet individual, fie real sau creat, in procesul World Cup din modul Captain Your Country.  In timp ce un mod asemanator din 2010 FIFA World Cup South Africa le permitea jucatorilor sa foloseasca fotbalisti creati din FIFA 10, este neclar daca ultimul joc mentine compatibilitatea cu FIFA 14. Jocul va caracteriza meciuri standard online si meciuri amicale locale in aditia a 50 de jocuri noi de indemanare.

2014 FIFA World Cup Brazil se lanseaza pe 15 Aprilie in America de Nord si pe 17 Aprilie in Europa pentru Xbox 360 si PS3.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *