filme detestatefilme detestate

Con-Air. Ok, poate ca nu ne place atat de mult filmul Con-Air, insa vazandu-l de atatea ori difuzat pe aceleasi canale timp de cativa ani la rand, am devenit atat de acomodati cu el de acum incolo. Si nu este vorba despre indiferenta pentru a ajunge la iubire in cele din urma? Cam asa se intampla si in relatiile cu cei dragi sau nu, pentru inceput.

Prometheus. Cu siguranta ca toti acei fani baieti au spulberat conceptul acestui film si cat de mult ti-a placut la inceput, insa de cate ori l-ai urmarit de cand a aparut in cinematografe? Odata ce ai inteles ca acesta nu este un film despre extraterestri, este chiar amuzant si foarte distractiv. Mai mult, acea scena cu interventia chirurgicala duce totul la un alt nivel mai intens.

Mumia. Sunt filmele din seria Mumia bune? Nu. Chiar deloc. Cum sa aiba Brendan Fraser un fiu care era aproape tot atat de mare ca el la varsta atunci cand ultimul film a aparut? Nu se stie cum. Tot ceea ce stiu este ca ai urmarit acest film la tv pe canelele divesre in ultimele cateva luni sau ani si ti-ai dat seama ca urmarindu-l a inceput sa-ti placa.

Wild Things. Scenariul incepe untr-un mod stupid, apoi devne din ce in ce mai ridicol, si apoi devine atat de confuz incat ai nevoie de un somn  inainte de a-ti da seama de ceea ce s-a intamplat de fapt acolo. Si totusi, se pare ca inca se afla in colectia de DVD-uri a fiecarui barbat. Nu-i asa ca e ciudat?

Freddy vs Jason. Combinatia dintre Json si Freddy s-a transformat intr-o confruntare prosteasca a personajelor nagative iconice cu o Kelly Rowland undeva pe la mijloc. Totul, de la dialogul prostesc si scenariul si mai stupid ar trebui sa te faca sa il urasti, insa daca esti mare fan de filme horror, te vei uita la el de fiecare data cand va aparea pe undeva.

admin

De admin

Un comentariu la „Filme detestate, insa urmarite”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *