George MartinGeorge Martin
George Martin
George Martin

George R. R. Martin a decis sa participe la programul sau propriu de caritate prin a ucide, lucrul al care se pricepe cel mai bine. Desigur numele articolului ar starni cateva semne de intrebare dar este un fenoment destul de real cand vine vorba de universul lumii din serialul de mare succes Game of Thrones. Sa fim sinceri, serialul TV are un succes incredibil datorita crimelor care au loc in acesta.

Caracterele care si-au gasit sfastitul in serial au o savoare unica, este un sentiment de tensiune si realism in acelasi timp. Acum si tu vei putea face parte din universul Game of Thrones. Pentru suma de 20 000 de dolari George R.R. Martin a spus ca te va adauga in seria TV si astfel vei ajunge sa participi in istoria Game of Thrones.

Bineinteles ca autorul nu a ales inca cele doua persoane care sa participe in poveste. Acesta le va da libertate de a alege postul dorit in Westeros, acestia putant sa aleaga intre postul de preot, prostituata sau soldat. Atat timp cat rolul persoanelor impersonate de cei alesi in acest proiect nu vor fi in contradictie cu istoria existenta in Game of Thrones acestia vor avea libertate deplina in alegerea personajului. Indiferent de personajul ales, Martin va scrie scenele dure in care acestia vor muri. Nu este clar daca vor fi scene separate pentru acestia sau daca moartea lor va fi incadrata intr-o singura scena.

Wild Spirit Wolf Sanctuare este caritatea pentru care Martin strange fonduri. In momentul de fata caritatea se confrunta cu o serie de probleme economice pe care autorul Game of Thrones doreste sa le depaseasca. Pe langa oferta de a participa in universul serialului, fanii vor mai putea contribui in actiunea de caritate prin participarea la un mic dejun cu scriitorul, pentru 15 000$ sau sa cumpere o palarie de marinar din colectia proprie pentru 7.500 de dolari.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *