Categorii
Tehnologie

Google Play Store

Odata cunoscuta ca Android Mrket, Google Play Store este piata primara pentru aplicatiile si jocurile Android, la fel de bine ca si pentru continutul aditional de pe Google, inclusiv filme, show-uri tv, muzica, carti si multe altele. Google Play Store poate fi accesat atat de pe dispozitivele Android, dar si prin intermediul unui browser web de pe calculator. A folosi Play Store poate parea descurajator in prima faza, insa este de fapt foarte usor de folosit si chiar distractiv.

Pentru a descarca aplicatii si jocuri de pe Google Play Store, ar trebui ca mai intai sa iti conectezi dispozitivul Android la contul de Google. Asta trebuie sa se intample atat pentru aplicatiile gratis, cat si pentru cele platite. In cazul aplicatiilor platite, costurile pot fi asigurate de un card de credit conectat la contul de Google Wallet sau, daca se poate, prin intermediul unei metode de plata prin intermediul unui furnizor wireless.

Pentru a te conecta la contul tau de Google cu dispozitivul tau Android trebuie sa:

  1. Asigura-te ca dispozitivul tau este conectat la Internet, preferabil prin intermediul wi-fi
  2. Deschide meniul Setari de pe smartphone-ul sau tableta ta
  3. Navigheaza  la sectiunea Conturi
  4. Selecteaza „Adauga cont”
  5. Alege Google
  6. Da click pe „Existing” daca ai deja un cont de Google sau pe „New” daca vrei sa creezi un nou cont
  7. Introdu datele bio despre tine

Dupa o perioada scurta, care ar putea fi pana la o ora, dizpozitivul tau Android va aparea pe pagina de Google Play Settings atunci cand te vei loga prin intermediul unui broeser de pe calculator. In timp ce va trebui sa astepti pentru ca asta sa apara pentru a cumpara sau descarca aplicatii prin intermediul unui browser web, vei putea incepe sa cumperi imediat si sa descarci aplicatii de pe dispozitivul tau Android in mod direct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.