content writercontent writer

Este ceva minunat pentru cine ii place asa ceva: sa scrie, sa citeasca, sa traduca si sa se lase inspirat de fiecare chichita din aceasta vioata care ne inconjoara. A fi content writer inseamna a scrie bine si cu spor, a te folosi de inspiratie si a-ti lasa creativitatea si gandurile sa curga in mediul electronic si sa se transforme in ceva minunat, ceva ce sa poata indruma si face fericit pe cei care citesc in general.

A fi content writer inseamna a scrie despre tot ceea ce tine de aceasta viata, aceasta lume mare si despre necunoscut chiar. Acum conteaza daca scrii si esti platit pentru asta au esti freelancer sau blogger incepator si iti doresti sa vezi cum este sa incepi in acest domeniu. A insemna sa fii writer platit inseamna a scrie pentru clienti, cu briefuri mai lungi sau mai scurte si cu idei venite din partea clientului sau a brandului in cauza.

Este frumos sa faci ceea ce iti place si de obicei, persoanele care devin content writeri indragesc ceea ce fac. Asta pana cand te saturi si tu de atata scris si ai nevoie de niste timp liber pentru a te mai gandi si la altele sau pur si simplu pentru a-ti elibera mintea putin. Eu simt nevoia de acest lucru destul de des in ultima vreme pentru ca din and in cand este mai bine sa iei si o pauza-mai lunga saumai scurta-in care sa vezi pur si simplu cum trece viata pe langa tine si cum este sa nu incerci sa o opresti in loc.

Este frumos, este fabulos, este sclipitor, dar este si greu. Trebuie sa ai mereu gandurile si cuvintele la tine. Exista zile mai proaste in care scrii mai putin, in care nu te poti lasa inspirat de nimic, in care nu-ti vine nimic in cap de scris despre anumite domenii, dar pe de o parte ai zile pline de imaginatie in care te poti desfasura neintrerupt chiar si o zi intreaga.

De admin

Un comentariu la „Jobul de content writer”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *