jocurijocuri

Jocurile de rol, de simulare sau de strategie  sunt perfecte pentru cei pasionati atat de jocuri, cat si de tehnologie. Jocurile pe telefon sunt niste aplicatii speciale care sunt perfecte pentru cei care isi doresc sa isi petreaca timpul frumos, pentru cei care nu isi doresc sa se plictiseasca stand la coada pe undeva, etc.

Clash of Clans

Un joculet de strategie cu lupte  care poate fi jucat impotriva altor useri, Clash of  Clans  este inrudit cu jocurile de strategie in timp real regasite pe calculator, jocuri cum ar fi Starcraft, insa cu o alura mult mai comica. Userii isi construiesc satele, isi antreneaza trupele si se angajeaza in diferite batalii. Android Pit i-a acordat jocului Clash of Clans un calificativ nota maxima de 5 stele, punctandu-i natura care creeaza dependenta si functionalitatea multiplayer. Aest joc este gratis in sine, insa exista mai multe aplicatii de cumparaturi incorporate pentru diverse lucruri de adaugat in timpul jocului si pentru o calitate maxima.

Plague Inc.

In jocul Plague Inc., jucatorii isi preiau rolul unor boli cumplite si mortale si trebuie sa stearga de pe Pamnt toata omenirea. Acest lucru este efectuat prin ajustarea naturii bolilor astfel incat oamenii sa continue sa devina infectati, depasind si pacalind eforturile omenirii de a elimina amenintarea. Pocket Gamer clasifica acest joc la un impresiv 9/10, spunand ca este foarte distractiv sa distrugi civilizatia de pe Pamant. Actualizarile in expansiune sunt printre cele mai bune aplicatii de cumparare de introdus in cadrul jocului.

The Simpsons Tapped Out

Userii trebuie sa se obisnuiasca cu locuitorii din Springfield, anggajandu-se intr-o serie de misiuni ca sa construiasca si sa  isi extinda orasul. Caracterele arhi cunoscute ca Homer, Lisa, Apu si chiar Cletus se implica in dinamica jocului. Acest joc imprumuta unele elemente din titluri ca Sim City si The Sims. PCMag spune ca jocul este foarte amzuant cu animatii de calitate si actualizari frecvente. Se merita, asadar, jucat!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *