locurilocuri

Imi amintesc ca cineva imi spunea ca este plictisit de a se returna in Hawaii pentru o conferinta-a mai facut asta,  a mai foat acolo, spunea ea. Nu imi puteam da seama cum sa recationez la reactia ei-cine ar rezista acelor locuri tropicale, exotice, acelor insule indiferent de cat de multe ori le-ar fi vizitat? Ceea ce voia sa spuna ea, totusi, era faptul ca ea isi dorea si ceva nou, ceva dincolo de imaginatia ei si care sa ii ramana in minte penttu totdeauna.

Locuri unice

Calatoritul este mereu o adevarata provocare si o calatorie in necunoscut, pentru ca si atunci cand iti planuiesti asta de-a fir-a-par  pot exista intorsaturi de situatie de-a lungul timpului. Descoperirea de locatii atat de neobisnuite incat ramanem afra cuvinte cand le vedem, este doar o parte din ceea ce are sa ne ofere lumea intreaga. Urmatoarele destinatii pot doar fi numite unice, niste experiente  care nu pot fi egalate cu nimic care ne descopera diversitatea uimitoare si incredibila creativitate a locurilor care exista pe acest pamant mare.

Tunelul Dragostei – Ucraina

In Kleven, Ucraina, a existat o cale ferata care urma aceeasi ruta timp de multi ani incontinuu. Forma caii ferate a fost impresurata de arbori si de plante care vara iau forma unui tunel in jurul acesteia. Aceasta este o cale grozava si romantica pe care te poti pliba, si este foarte populara pentru familii, insa poate cei mai multi dintre oameni o privesc ca pe un loc romantic. Oamenii isi pot pune dorinte si daca dragostea lor este adevarata, legenda spune ca acele dorinte sesi pot implini la un moment dat.

Parcul Geologic Reliefat Zhangye Danxia, Gansu, China

A fost nevoie de 24 de milioane de ani ca natura a creeze stancile si pietrele rosii si mineralele care construiesc parcul acesta minunat si dealurile Zhangye Danxia. Straturile spectaculoase au aparut de-a lungul timpului  drept un singur strat, unul dupa altul. Tiparele  colorate iti vor taia respiratia. Este o regiune care aduce numai ispiratie si taie piuitul oricui.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *