martisorimartisori

Ce sunt „martisorii” acestia? Ei bine, nimeni altceva decat cei nascuti in luna martie. Asa cum pentru  fiecare luna in parte exista si calitati aparte, asa si persoanele nascute in luna martie sunt privite ca niste flori ale primaverii care imbobocesc de indata ce vine luna lor preferata din an. Acesti oameni deosebiti si primavaratici prefera sa stea in locuri pasnice si linistite si nu in aglomeratie si in mare zarva.

Acestia se tin departe de agitatie si de lumea nebuna de afara. Prefera oricand un moment linistit unui moment nebunesc.  Isi cauta si isi sustrag linistea si pacea din natura si in mijlocul oamenilor pe care ii iubesc. Normal ca nu toata lumea nascuta in martie este la fel, insa majoritatea acestor nativi sun mai timizi si mai introvertiti.

Acesti nativi primavaratici sunt niste buni filosofi. Daca spuneam mai devreme ca prefera sa stea linistiti si sereni intreaba lor, atunci acestia isi cauta pacea in carti, in natura si lucrurile mai linistite pentru ei. De aceea au timp sa se gandeasca mai mult, sa reflecte la viata si la tot ceea ce se intampla in jur, si de aceea sunt si niste buni filosofi si te ajuta oricand cu un sfat bun.

Acesti oameni speciali sunt si foarte talentati. Toata lumea are cate un talent poate, insa nu toata lumea si-l cultiva. In special  oamenii nascuti in martie sunt mai talentati decat altii si niste artisti prin definitie. Acestia iubesc tot ceea ce este frumos si bun pentru ei. Muzica si arta sunt preferatele lor. Sunt niste artisti si niste neintelesi cateodata. Oricum, sunt geniali si de asta nu avem de ce ne indoi.  Nu este un lucru suprinzator ca atat de multi artisti, muzicieni, pictori si compozitori sunt nascuti in aceasta luna ce marcheaza inceputul primaverii in lumea intreaga.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *