Femeile apeleaza la diferite trucuri pentru a evidentia trasaturile cele mai frumoase. Unele isi evidentieaza ochii, altele pometii, altele buzele, altele unghiile si tot asa. Acest procedeu se intampla evident, cu ajutorul machiajului. Femeile apeleaza la machiaj pentru a evidentia ceea ce au ele mai frumos.

In timpul verii este foarte dificil sa realizezi un machiaj care sa reziste intreaga zi indiferent cat de torida este ziua de vara. La piscina sau la malul marii unele femei nu se machiaza desi ar vrea sa faca acest lucru pentru ca nu vor sa intampine neplaceri de genul intinderii machiajului. exista anumite trucuri la care puteti apela indiferent ca va aflati la piscina si astfel veti realiza un machiaj rezistent chiar daca iva udati pe fata. Iata care sunt acestea:

  • In primul rand este foarte important sa iti protejezi pielea si sa aplici un strat gros de crema cu factor de protectie inainte de a aplica orice alt produs de make-up.
  • Pentru a avea un ten fara cusur trebuie sa evitati complet cremele si produsele cu textura cremoasa si foarte grasa. Daca veti folosi astfel de produse va veti confrunta cu stergerea machiajului. Puteti folosi un baton corector pe care sa il folositi in loc de fond de ten si o pudra compacta.
  • Mare grija la alegerea mascarei! Rimelul este cel care conteaza cel mai mult si de aceea el trebuie sa fie waterproof. Nu va doriti sa vi se intinda toata fata dupa ce ati intrat in apa, nu-i asa?
  • Pentru alegerea rujului trebuie sa ai grija pentru ca daca vei alege un ruj mat nu va face decat sa iti incarce tenul iar daca iti pui un gloss va fi prea lipicios. Asadar, cea mai buna alegere este folosirea unui balsam de buze colorat.
  • Fardul de oraji poate conferi un aspect foarte natural fetei  insa textura pe care o alegem este foarte importanta. Daca vrei sa alegi un fard pentru obraji ar fi bine sa alegi unul waterproof.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *