salasala

Stiu ca este greu pentru ca si mie mi-a fost greu, dar cand vremea nu prea tine cu tine si tu nu ai vrea sa faci altceva, uite ca iti vine sa mai mergi si la tara. Daca afara ar fi fost cald si frumos, ti-ar fi fost ciuda si oricum nu ai fi mers la sala, preferand a te plimba pe afara, insa atunci cand afara e urat si ploua sau, mai rau, chiar ninge, atunci o solutie ar fi sa faci sport undeva in interior.

Reia-ti abonamentul la sala de fitness din zona si mergi acolo in fiecare zi sau macar cateva zile pe saptamana, si, cand poti, stai cam vreo doua ore imbinand elemente: fitness cu cardio. Eu dupa sarbatorile de Paste am venit doar o zi in saptamana imediat de dupa, insa de saptamana in curs am decis sa o iau frumos de la un inceput si sa finalizez saptamana tot la sala, candva vineri.

La sala, instructorul mi-a spus ca au mai venit fete saptamana dupa sarbatori doar ca au facut mai mult cardio, alergare, banda, bicicleta, bicicleta eliptica, dar si niste abdomene pentru disparitia burticii si pentru aparitia abdomenului plat. Insa nu numai asta este bine de facut. La fel de bine este sa bei apa multa, insa nu atat de multa la sala, pentru ca oricum o dai jos prin arderea de grasimi transpirand. Este ok sa bei cate o sticla de apa de jumatate de litru sau chiar un litru sau mai putin la doua ore de sport.

Programul meu arata cumva diferit fata de al baietilor, de exemplu. Este si normal. Din ce am observat, acestia fac mai mult efort pentru a-si construi masa musculara din partea superioara a corpului, pe cand noi fetele incercam sa ne echilbram si sa ne construim o silueta de tip clepsidra, cu formele de sus si de jos proportionate si cu talia subtire. Se lucreaza la partea de sus a corpului, la umeri, biceps, triceps, spate si piept pentru a e oferi un aspect frumos si torso-ului, care sa mearga mana in mana cu partea inferioara a corpului, soldurile.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *