situatii tensionatesituatii tensionate

Pentru atunci cand ai o stare super urata si nu ai chef de nimeni si de nimic din jurul tau, si mai ales cand incerci sa eviti contactul social, visual, si in general contactele de tot felul, ai face bine sa te retragi oarecum in carapacea ta sis a dai frau liber gandurilor tale “criminale” aparte de lumea care iti vrea doar binele si care incearca sa te scoata din cotidian.

Chiar si in timpul sarbatorilor de familie, atunci cand simti ca nu mai suporti presiunea atator rude, matusici si bunici, este ideal sa te ineci in rauri de bautura, care de obicei este din plin la asemenea evenimente de familie. Cui ii pasa daca la sfarsitul serii vei fi cel mai beat dintre toti sic el mai vesel om din incapare? Tuturor  se intampla si nimeni nu este ferit de asa ceva, mai ales ca rudele si familia cu care nu te-ai mai vazut de foarte mult timp poate fi atat de enervanta.

Pentru momentele cand te afli in public si incerci sa ajungi undeva destul de repede, nu incerca sa mergi pe trotuarul aglomerat, pentru ca vei sti ca in cele din urma vei ajunge sa te enervezi foarte rau, ba poate chiar sa bati sau sa injuri pe cineva, pentru ca fiind grabit si neacordand atentia necesara, te vei baga in oameni si acestia se vor enerva la randul lor, si mai ales fiindca nu le vei cere scuze, se va intampla ceva urat.

Mai bine, ia-o pe jos frumos, pe pista pentru biciclisti sau pe partea de drum, foarte aproape de troruar unde nu ajung masinile, pentru a evita situatiile conflictuale care se pot crea foarte usor atat de repede. Uneori, este chiar amuzant sa te bagi in oameni si sa creezi situatii tensionate, dar atunci cand te grabesti undeva, nu este prea indicat sa faci acest lucru pentru ca te poate incetini foarte tare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *