fotoliu de masaj de la Masattofotoliu de masaj de la Masatto

Sarcina este o perioada minunata din viata unei femei, insa aduce de asemenea cu sine si schimbari hormonale si fizice care pot fi destul de stresante si provocatoare. Multor femei le vine greu sa se reaxeze in timpul sarcinii mai ales daca mai vin si la munca pana in ultima luna. Dar, uite cum ar putea sa se relaxeze femeile gravide.

Baie cu spuma

A face bai cu spuma multa si placut aromata chiar iti poate face ziua mai buna. Pune niste muzica si aprinde o lumanare parfumata care sa te ajute sa de destresezi si sa te destinzi chiar si mai mult. Insa, asigura-te ca apa nu va fi prea fierbinte. O femeie insarcinata trebuie sa isi mentina temperatura corpului echilibrata pentru siguranta si sanatatea copilului nenascut.

Relaxare intr-un fotoliu de masaj

Un fotoliu de masaj de la Masatto este cel mai potrivit dispozitiv care poate ajuta foarte mult o femeie insarcinata sa se destinda si sa se simta rasfatata. Un asemenea scaun de masaj este recomandat deoarece imbunatateste respiratia, flexibilitatea, dar si ajuta la mentinerea unei posturi mai bune si corecte.

Stim ca in perioada sarcinii apar durerile de spate, de gat, dar apare si oboseala si stresul. De aceea, un scaun sau un fotoliu de masaj de la firma Masatto, specialista in punerea la dispozitia clientilor de echipament perfect pentru detensionare si pentru relaxare, este cat se poate de binevenit.

Dormi mai mult

Profita de faptul ca cel mic inca nu a aparut si poti dormi cat de mult se poate pentru a te odihni foarte bine in timpul sarcinii, inainte ca toate obiceiurile sa ti se schimbe si sa nu mai ai timp de tine. Dupa ce va sosi bebe, nu vei mai avea posibilitatea sa dormi cand vrei. Va trebui sa te dai dupa programul lui de somn. O femeie insarcinata are nevoie de o gramada de timp ca sa se odihneasca, asa ca nu este deloc rau in a dormi o ora sau doua in timpul zilei.

Bucura-te de soare si de caldura

Atunci cand esti insarcinata, este important sa-ti iei suficienta vitamina D, asadar iesi afara la soare, ia-ti o carte cu tine sau o limonada buna si stai intr-un sezlong cu o palarie de soare pe cap ca sa te bucuri de vremea buna. Insa, asigura-te ca nu te vei expune soarelui prea puternic din timpul celor mai fierbinti perioade ale zilei (intre 11 a.m. si 3 p.m.), pentru a evita insolatia.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *