Categorii
Business

Motive pentru stagnarea afacerii tale mici

In ziua de azi toata lumea vrea sa fie antreprenoare, astfel ca mult prea multi oameni se grabesc sa intre in niste mici afaceri cu capul inainte, fara a se informa un pic inainte. Unii dintre acesti oameni sunt mai norocosi si odata ce gresec, invata din greselile lor si se ridica pe picioarele lor cu experienta de viata, insa cei mai multi dau gres si esueaza inca din primul an. De aceea vezi atat de putini oameni de succes la cealalta extrema a spectrumului-si acestia sunt ambitiosi, si totusi grijulii si calculati.

Aceasta abordare grijulie si atenta poate fi una foarte buna, insa este usor sa te sperii de diferitele avansuri ale tehnologiei si sa devii pierdut in spatiu, dar mai ales sa iti stagneze mica afacere. Daca esti interesat de promovarea dezvoltarii si extinderii afacerii tale, atunci ar trebui sa incerci sa te adresezi acelor probleme ale afacerii tale mici in fata, ceea ce urmeaza mai departe.

Unul dintre motivele pentru care dai gres cu afacerea ta este pentru ca nu iti implici mai mult consumatorii si nu le dai atentie. Implicarea clientilor este un termen oarecum variat si larg, asadar haideti sa ne uitam la diferitee aspecte care se refera la acest lucru.

  • serviciu bun cu clientii
  • loialitate recompensatorie
  • inspirarea de incredere
  • interactiunea din social media
  • cererea de feedback

Daca vrei sa afli mai multe despre ceea ce isi doresc clientii, atunci mergi la ei si intreaba-i. Acest lucru iti va lua ceva timp si munca, insa dezvoltarea unei relatii grozave cu clientii nu poate fi decat un lucru bun pentru castigarea increderii si loialitatii oamenilor. Acest lucru se extinde si la shoppingul din mediul online la fel de bine. Fie ca vei deschide un magazin in mediul online, fie ca vei incepe sa-ti vinzi lucrurile pe eBay sau pe Amazon, exista o cale prin care poti face tot ce vrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.