febra NLPfebra NLP

O multime de oameni au incercat sa puna in aplicare diverse tehnici de NLP pe mine si nu au reusit. De cele mai multe ori persoane random de pe strada, dar si prieteni, iubiti sau cunostinte din familie au incercat sa ma vrajeasca cu treaba asta legata de NLP iar in urma acestor incercai nereusite ale lor de a ma face sa-mi schimb viata in „mai bine”, am invatat o serie de trucuri pe care le voi impartasi cu voi.

Fii extrem de atent cu oamenii care vor incerca sa-ti copie limbajul corporal

Daca vei vorbi cu cineva care este implicat in NLP si daca vei observa ca sta in aceeasi pozitie ca si tine sau iti oglindeste felul in care  iti tii mainile, testeaza acea persoana  prin efectuarea catorva miscari si vezi daca le repeta exact in acelasi fel in care le practici si tu.

Practicienii cu abilitati bune in NLP vor fi mult mai buni la mascarea acestor lucruri decat cei mai noi din acest domeniu, insa cei noi vor copia de indata toate miscarile pe care levei face. Acesta este cel mai bun moment in care poti da lucrurile pe fata si le poti spune ca nu esti deloc interesat.

Misca-ti ochii in diferite si imprevizibile feluri

Acesta este cel mai comic si amuzant lucru pe care il poti face ca sa razi putin de acesti practicieni NLP. Mai ales in etapele initiale ale inducerii unui raport, un user NLP va fi foarte atent la ochii tai. Poate ca tu vei crede ca se intampa acest lucru din cauza faptului ca iti acora o foarte are atentie tie si a ceea ce spui.

Acestia sunt intr-adevar atenti, insa nu pentru ca de fapt le-ar pasa de ceea ce spui tu acolo, ci pentru ca iti urmaresc foarte bine miscarile ochilor ca sa vada felul in care tu depozitezi informatia si cum o accesezi. Asadar, vezi mai bine ce si cum de la inceput!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *