Atunci cand vine vorba despre arborele de nuca de cocos, se pare ca utilizarile acestuia sunt fara sfarsit. Exista o variatie de produse grozave care provin de la acest arbore, din diferitele sale parti. Nu este nici un mister faptul ca arborele de nuca de cocos este considerat unul dintre multele „alimente perfecte”.

Arborele de nuca de cocos este membru al familiei de palmieri si se face referire la acesta drept „Copacul sau arborele vietii” in cele mai multe culturi indigene din toata lumea. Acest lucru este considerat asa, in special pentru ca fieare parte din aceasta planta poate folosita pentru remedii de sanatate, la fel de bine ca si pentru diverse delicii culinare.

Zahar din palmier de nuca de cocos. Da, zaharul este zahar. Oricum, acesta forma de dulcime, fabricata din seva palmierului de nuca de cocos, se spune ca ar fi mult mai nutritiva si mai scazuta in ceea ce priveste indicele glicemic. Este utilizata in retete ca un substituent grozav al altor zaharuri. Incearca Coconut Secret Raw Coconut Crystals pentru atunci cand cand iti este pofta de dulce, pentru ca este mult mai putin probabil sa iti creasca nivelul de zaharuri din organism.

Aminoacizi lichizi din nuca de cocos. Pentru cei care nu consuma produse pe baza de soia, aceasta varianta este un inlocuitor grozav pentru a aroma felurile de mancare in loc de sosul de soia. Are un gust usor dulceag (pe care il ador), si poate fi folosit in orice reteta care se serveste cu sos de soia sau otet balsamic.

Apa de nuca de cocos. Stiu ca nu sunt singura persoana careia i se pare ca este super sa bei cu paiul din continutul unei nuci de cocos..nu-i asa? Apa de nuca de cocos este noul hidratant si bun Gatorade pentru atleti si pentru cei ce isi doresc un stil de viata sanatos.

Blogger: Cezara I.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *