luna miere

Nuntile necesita suficiente angajamente, planificari si munca ce va stresa pana si pe cel mai organizat dintre oameni. Odata ce ai reusit sa vezi bine ce si cum legat de nunta ta, va trebui sa dai importanta si la alte detalii. Atat luna de miere, cat si pregatirile pentru aceasta ar trebui sa fie cat mai simple si relaxante.

Condica pentru luna de miere

Condica pentru luna de miere este ceva mai nou in ziua de azi si de la un timp se practica si in Romania la nunti. Atunci cand optezi pentru acest lucru, le spui cumva invitatilor tai de la nunta ca aveti de gand sa plecati in luna de miere, doar ca pentru asta aveti nevoie de un mic ajutor de la fiecare dintre ei in parte. Oricum, la noi se poarta fazele cu darurile de nunta si  banii dati la nunta pentru fericitul cuplu, insa faza cu condica pentru luna de miere este un cu totul alt trend si este foarte la moda.

Fa compromisuri

O luna de miere este pentru amandoi mirii: mirele si mireasa. Destinatia pe care o planifici si itinerariul pe care il puneti la cale impreuna trebuie sa va placa amandurora. Poti alege o destinatie fabuloasa la care ati visat mereu in a o vizita, insa poate partenerul tau are alte planuri de a merge in alta parte, de aceea ar trebui sa alegeti in functie de dorintele amandurora si un loc in care nu ati mai fost nici unul dintre voi.

Programarea de activitati linistite si nu prea agitate

Sunteti si ati fost si-asa destul de stresati cu organizarea nuntii perfecte, ultimul lucru de care mai aveti nevoie acum este de a mai face o gramada de activitati nebunesti in locul in care ati ales sa mergeti. Este o idee mai buna sa mergeti sa va relaxati doar pe undeva, sa stai la plaja si sa dormiti, sa va bucurati de compania celuilalt si sa va bucurati de locul in care va aflati.

De admin

Un comentariu la „Organizarea lunii de miere”
  1. bune solutii si practice. se pare ca scrieti articole din ce in ce mai utile. Mai ca maine as merge in luna de miere, daca mi-as gasi partenera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *