Paris iarnaParis iarna

Daca vei merge in Paris anul acesta de sarbatorile e iarna singur sau alaturi de copiii ta, ar trebui sa stii sa vizitezi anumite atractii turistice care sunt extraordinare mai ales pe timp de iarna. Parcul de distractii Disneyland este cu siguranta unul dintre locurile care se merita a fi vizitate, mai ales daca mergi cu copiii in Paris.

Acolo, acestia si tu, va puteti bucura de atmosfera de poveste, de tot felul de distractii si jocuri minunate, dar si de spectacole de Craciun, insa si mai mult de atat vei putea vedea toate acele personaje Disney din filme si din desenele copilariei si mai actuale.

Nu ar trebui sa treci cu vederea nici gradinile si parcurile care ofera spectacole cu marionete si curse cu ponei pentru copiii tai si oportunitatea sa te relaxezi pentru tine, ca parinte. A vizita Marea Roata cu copiii tai este inca o idee grozava de luat in considerare pentru tine. Vei avea oportunitatea sa te bucuri de cele mai pitoresti scene ale capitalei franceze.

In fiecare an, oamenii din toata lumea cauta oportunitatea sa se bucure de scenele biblice de Craciun. Atunci cand te vei afla in PARIS in timpul sarbatorilor de Craciun, ai putea sa te bucuri de bisericile pariziene. Cele mai multe biserici pregatesc instalatii care fie sunt animate sau inspirate de istoria locala sau chiar contemporana. Atunci cand te vei afla in oricare dintre aceste biserici, vei fi incantat de frumusetea si de maretia scenelor native biblice.

Figurinele acestor scene pot varia de la dimensiuni foarte mici si pana la figurine in marime naturala, ceea ce face totul mai atragator si mai captivant. Incearca sa vizitezi cateva biserici la rand pentru a vedea diferenta dintre aranjamentele traditionale, luminoase si baroce.  Notre-Dame Cathedral si Saint-Sulpice Church, Madeleine Church pregatesc scene noi de Craciun in fiecare an.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *