picteaza orasul google

Google este de parere ca masinile sale autonome au nevoie de o improspatare de look, asa ca a oferit aceasta oportunitate pasionatilor de arta si design. Compania gigant tech a invitat artistii din Mountain View, California, sa isi prezinte ideea bazata pe tema „vecinii mei, comunitatea mea”. Concursul „Picteaza Orasul”, a avut 10 castigatori, care isi pot vedea ideile plimbandu-se prin oras.

Pe langa faptul ca cei care vor castiga la concurs isi pot vedea arta pe masinile autonome Google, castigatorii vor avea sansa de a se plimba cu aceste masini, Google oferindu-le si un card cadou in valoare de 500 dolari. Unii artisti au ales animale, altii au recreat imaginea simbol a regiunii- Santa Cruz Beach Boardwalk. De asemenea, locuitorii din Austin, Texas au fost invitati sa se alature concursului, care s-a incheiat la data de 1 noiembrie 2015. Google planuieste sa anunte care vor fi castigatorii acestui concurs, abia la inceputul anului viitor.

Primul prototip al masinii autonome Google a fost prezentat in decembrie anul trecut, iar dupa testarea masinilor pe drumurile publice, inginerii de la Google vor optimiza software-ul care controleaza masinile, pentru a oferi acestora un avantaj de a fi mai agresive. Abia in luna iunie, ultima versiune a masinii autonome Google- un model care nu este echipat cu pedale sau volan- si-a facut debutul in Mountain View, mutandu-se mai recent, pe strazile din Austin.

Proiectul „Picteaza Orasul”

Google a rugat artistii din zona sa propuna modele de design pentru masinile lor autonome, ca parte a concursului ce poarta numele de „Picteaza Orasul”.

Tema proiectului a fost „vecinii mei, comunitatea mea”, iar munca artistilor locali din Califonia a fost jurizata de catre cei de la Google. De asemenea, zvonurile sustin ca Google a ales deja 10 castigatori si doua premii de onoare. Google nu inceteaza sa ne uimeasca prin proiectele sale, insa invita doar locuitorii din orasele Mountain View si Austin sa se alature programului si sa imbunatateasca design-ul masinilor autonome.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *