Portal_Map_Editor_ModPortal 2 nu are nevoie de o continuare, si nu stiu cati dintre noi am vrea un Portal 3. Sa realizezi o continuare care este capabila sa concureze cu aproape perfectul original Portal, este o sarcina aproape imposibila dupa cum au discutat scriitorii jocului in timpul conferintei de producatori ai jocurilor din anul 2012. Si sansele sunt ca Valve inca sa nu aiba nici un plan sa sara direct intr-o alta continuare Portal. Dar doar fiindca nu mi-ar placea sa vad un joc Portal 3, acest lucru nu inseamna ca vreau sa vad mai multe din universul jocului Portal.

Experimente in continuu

Magia jocului Portal nu s-a terminat de tot inca. Modurile realizate de fani nu sunt realizate cu aceleasi standarde ca aventura originala, insa chiar daca nu sunt atat de bune, poti sa scapi din lumea lui Portal, fie explorand mai departe fictiunea realizata de fani sau participand la provocari puzzle ridicole.

Modul de calatorii in timp ce a fost dezvaluit intr-o portiune din Portal 2 a fost acoperit de modul numit Thinking with Time Machine. Alti fani au facut un prequel care configureaza evenimentele din crearea lui Glados in Portal : Prelude. Si editorul de harti Portal 2 asigura aproximativ totul oricand imi doresc sa ma delectez cu noi misiuni Portal 2.

Desigur, lucrurile au fost mentinute vag in povestea lui Portal, la care Valve ar putea sa se intoarca oricand la joc si personajele sale. GlaDOS este inca in viata, iar personajul principal Chell este undeva libera intr-o lume nefamiliara. Si nu avem nicio metoda prin care sa aflam cat timp a trecut defapt intre evenimentele ce s-au petrecut in Portal 1 si Portal 2. Un alt joc Portal ar putea avea loc aproape oricand, incluzand evenimentele de dupa seria Half Life.

Deschiderea de stiinta in Portal si facilitatea Black Mesa din Half Life au fost deja legate una de alta in ambele serii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *