lampa UV
lampa UV

Sunt o impatimita a mersului la salon si a aranjarii unghiilor de fiecare data cand simt nevoia de o schimbare de look. Stiu ca, cel putin pana acum cateva luni, dadeam sume mari de bani la salonul de cosmetica si de manichiura doar pentru ca angajatele de acolo foloseau un echipament profesionist care de altfel nu il detinea oricine. In cele din urma ma ales sa imi cumpar propria lampa UV profesionala care sa imi ajute acasa atunci cand avea sa imi fac manichiura de una singura.

Insa, nu am doar o lampa UV de la Diamondnails, ci si propriul set de lac pentru unghii, geluri pentru modelat unghia si tot felul de accesorii si ornamente pentru unghiie mele. Am zis ca de ce sa tot dau bani in alta parte, cand acesti bani ii pot investi de indata in echipament profesional asemanator cu cel pe care il detin si cosmeticienele si saloanele de infrumusetare.

Asadar, in loc de a-mi face un obicei din a merge din nou si din nou la salonul de cosmetica, am preferat sa investesc in propriile mele ustensile pentru infrumusetarea unghiilor. Imi pare putin rau pentru toti acei ani in care am tot dat o mica avere pe ingrijirea unghiilor la salon, pentru ca nu stiam ca se poate obtine un rezultat profesional si dintre cele mai spectaculoase si acasa la mine.

Insa, acum ca am trecut prin asta, am invatat multe, am propriile mele unelte de lucru si chiar am un mic businness acasa la mine, prin care fac manichiura prietenelor si persoanelor interesate de asa ceva. Normal ca nu percep preturi prea mari, insa imi este si mie de ceva, astfel ca apuc sa imi aprovizionez „salonul” cu ceea ce mai este nou de fiecare data la Diamondnails.

Probabil ca prima data nu mi-a iesit atat de bine si poate ca unghiile mele nici nu erau atat de rezistente ca cele facute la salon, dar cu timpul am reusit sa am parte de rezultate dintre cele mai bune si de prietene multumite care m-au recomandat si mai departe. Acum, din fata care mergea la manichiura o data pe luna, pentru a-si indeparta si aplica din nou unghii cu gel, am devenit femeia care este multumita de sine si face si bani din pasiunea si talentul ei.

La inceput ma gandeam ca poate aceste lampi si alte asemenea accesorii si ustensile pentru manichiura si pedichiura nu sunt la fel in magazinele online ca si cele din saloane, dar sunt chiar similare pentru ca de mai multe ori am descusut fetele de la cosmetica si mi-au spus ca tot echipamentul lor provine de pe asemenea site-uri.

De ce sa beneficieze doar saloanele de aceste aparate minunate, cand si oamenii ca mine pot sa aiba parte de aceste lucruri acasa si pentru binele personal, dar si pentru binele altora. Pretul unei asemenea lampi este foarte acceptabil, dat fiind faptul ca numai pe o manichiura cu gel dai o singura data 70 de lei. Aceasta lampa dispune de un temporizator care este reglat la 2 minute, timp in care unghiile introduse in lampa se intaresc si se usuca asa cum trebuie, apoi dupa acele 2 minute, lampa se va inchide automat, neexpunandu-te la riscuri sau altceva.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *