alergare stadionalergare stadion

Joggingul inseamna a alerga si a uita de tine pentru cateva clipe, minute bune, chiar ore sa zicem. Este de asemenea important, pe langa a alerga fara stire, si de a respecta o serie de reguli nescrise, dar care te vor ajuta foarte mult sa faci ceea ce trebuie facut pentru a te mentine in forma, pentru a putea sa alergi fara sa ti se taie respiratia si fara sa obosesti de indata ce ai facut o tura de stadion.

A alerga pe stadion este foarte bun pentru sanatatea ta, pentru fizicul tau, dar si pentru starea ta de sanatate mentala, care mai trebuie sa ea revitalizata din cand in cand. Pentru a avea parte de o sesiune de jogging ca la carte, ar trebui sa ai in vedere urmatoarele lucruri:

  • Vezi mai intai de toate care este programul cand se deschid portile stadionului si orele cand acestea se vor inchise in timpul saptamanii sau in weekend, atunci cand iti doresti tu sa faci miscare. Astfel vei sti exact cand si cum sa ajungi acolo.
  • Mai vezi apoi si daca ai cu cine sa alergi sau daca vei fi singur pe acolo pe stadion. Adica singur nu vei avea cum sa fii, pentru ca mai sunt si alti oameni care alearga, dar care sunt cu treaba lor, insa vezi daca ai prieteni cu care sa mergi sau care vor mai fi acolo. Nu este asta un aspect decisiv, insa tine de felul in care te vei simti tu acolo in timpul alergarii, daca vei vedea fete cunoscute sau nu.
  • Inca un lucru de care trebuie sa tii cont mereu atunci cand iesi la alergat sau cand faci sport este sa te imbraci adecvat. Ia-ti o bustiera sau un tricou si un hanorac daca esti femeie, niste colanti sau pnataloni de sport si un echipament de sport complet sau niste pantaloni scurti si un tricou daca esti barbat. Nu conteaza atat de tare cum esti imbracat, daca de firma sau nu, atata timp cat esti imbracat sport si in ceva care sa te ajute sa iti respire pielea.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *